3-0 Díaz 65'
1-3 Orbieta 80'
2-3 Ibrahima 90+5'

Castillas-lag: Carlos Abad, Tejero, Quezada, Javi Sánchez, Hermoso, Tena, Cristian Cedrés, Febas (Nikos, 72’), Sergio Díaz (Franchu, 82’), Valverde (Borja Sánchez, 77’) og Enzo.

Lørdag kveld var det duket for nok en kamp på Estadio Alfredo Di Stefano og gjestene fra Amorebieta ga Castilla god kamp om poengene, men Solaris menn kom seirende ut til slutt. Kampen åpnet med at Castilla hadde mye ball og klarte med det å skape mange sjanser. Scoringen kom derimot ikke før 23 minutter spilt, da dagens store mann, Aleix Febas, serverte Federico Valverde, som satte ballen kontrollert i mål. Det er ikke noe underdrivelse å si at det var et snev av Kroos-vibber av Valverdes skudd. Vakkert.

Etter pause skulle kampen nok en gang ta fyr, som den også gjorde i den første hjemmekampen mot Real Sociedad B (med samme resultat). Etter snaue timen ute på Estadio Alfredo Di Stefano kunne Castilla og Enzo Zidane juble for 2-0 etter et straffespark. Flere scoringer skulle det bli og den neste scoringen skulle vise seg å være et skikkelig kremmerhus. Sergio Díaz fikk ballen med Cristian Cedrés, og fra 40 meter lobbet paraguayaneren ballen over keeper og i mål. 3-0 Castilla. Etter scoringen fikk debutantene en sjanse. Unge Franchu kom inn for Sergio Díaz selv, mens nyinnlånte Nikos Vergos kom inn for Febas.

Mot slutten av kampen skulle Amorebieta få håp om poeng allikevel. Etter 80 minutter fikk Amorebieta reduseringen de trengte for å øyne håpet om å reise hjem med noe i bagasjen. Et kvarter senere, nemlig fem minutter på overtid, fikk gjestene straffe. Ibrahima gjorde ingen feil fra krittmerket og satte inn 2-3. Dessverre for Amorebieta var ikke det nok for poeng, mens Castilla kunne puste lettet ut etter en hektisk avslutning på kampen. Verdt å nevne at nyinnlånte Nikos Vergos gjorde en god figur i hans første Castilla-kamp, men banens beste går uten tvil til midtbaneeleganten Aleix Febas, som gjorde en stor jobb i kveldens kamp.

Castillas beste: Aleix Febas