Extra large mewkw
POENGDELING: Det ble poengdeling mellom Gernika og Castilla i kveldens kamp.

Castilla-referat: SD Gernika (B)

Det ble poengdeling i kveldens kamp.

SD Gernika - Real Madrid Castilla
Estadio Urbieta, Bizkaia.
Segunda B, jornada 4
Lørdag 10. september, kl. 18:00

Castillas lag: Carlos Abad, Tejero, Quezada, Lienhart, Hermoso, Tena, Ødegaard (Mario, 77’), Febas, Sergio Díaz, Valverde (Seoane, 87’) og Enzo (Cristian Cedrés, 55’).

Santiago Solari og resten av Castilla klarte bare uavgjort i kveldens kamp mot Gernika, og reiser dermed hjem fra Baskerland med ett poeng i bagasjen. Hele første omgang vaiet frem og tilbake uten de aller største sjansene, men noen småsjanser fikk vi. Blant annet var det vår egen Martin Ødegaard som var en av banens mest kreative spillere. Også Tejero og Díaz var også meget frempå i dagens kamp og kom til flere muligheter, men ingen fikk hull på byllen. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme kjør. Ødegaard fortsetter å skape farligheter, mens Abad i buret gjør at stillingen fortsatt er 0-0. Ødegaard blir omsider byttet ut til fordel for Mario og får med det cirka 77 minutter i "comebacket". Begge lag forsatte å presse på for en scoring, men det ville seg slettes ikke. Carlos Abad i Castilla-buret reddet Solaris menn flere ganger, en gang med en trippel-redning, og en gang med en god redning i det 88. minutt som gjorde at Castilla kunne feire sin første kamp uten baklengs denne sesongen. Men det hjalp lite ettersom Castilla selv ikke klarte å få hull på byllen. Dermed endte kampen 0-0.

Castillas beste: Ødegaard (Abad en god nummer to).

Pmn6