Extra large enzoo
JUBELSCENER: Enzo satte inn 1-0 seks(!) minutter på overtid!

Castilla-referat: Leioa (H)

En høydramatisk avslutning sørget for tre nye poeng!

Real Madrid Castilla - Leioa
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 5
Søndag 18. september, kl. 17:00

1-0 Enzo 90+6'

Castillas lag: Carlos Abad, Tejero, Quezada, Lienhart, Hermoso, Tena (Enzo, 69’), Odegaard, Febas, Sergio Díaz, Valverde (Seoane, 55’) og Cristian Cedrés (Mario, 86’).

Dagens kamp mot serieleder Leioa ble en av de mer dramatiske, og det hele ble avsluttet med en sen straffescoring. Det ble en tøff, fysisk kamp med mange kontroversielle avgjørelser, men Solaris menn kom heldigvis helhjertet ut av kampen med tre nye poeng.
Kampen åpnet ganske rolig med mye balltrilling hos gjestene, men det tok ikke særlig lang tid før Castilla kom mer inn i kampen. Ødegaard, Díaz, Valverde og Tejero var de som sto for det som skjedde, men ingen fikk satt ballen i nettet bak Leioas sisteskanse. Federico Valverde fikk en ganske stor mulighet etter 25 spilte minutter da han ble spilt gjennom og plutselig var alene med keeper, men skuddet ble, for Castillas del, dessverre stoppet.

Andre omgang begynte med stor Castilla-dominanse og Solaris menn var mange ganger nære med å ta ledelsen. Allerede etter en times tid begynte gjestene fra Baskerland å hale ut tiden, noe som førte til en litt amper stemning på banen. Mange tøffe taklinger og mye knuffing førte til mye drøying av tid og da klokken tikket 90 minutter, viste fjerdedommeren opp seks tillagte minutter på tavla. En uhyre spennende avslutning der kampen bølget frem og tilbake endte tilslutt med straffespark seks minutter på overtid av ordinær tid. En Leioa-forsvarer handset og Enzo Zidane, som kom inn etter 69 minutter, satte straffen sikkert til side for Leioas keeper. Dommeren blåste av kampen like etter at ballen traff nettet og det betydde at Enzo Zidane og resten av Castilla kunne juble for tre nye poeng!

Castillas beste: Martin Ødegaard.

Pmn6