Extra large untitled
MISFORNØYD: Ronaldo var tydelig misfornøyd etter en svak kamp og kun en uavgjort hjemme mot Villarreal.

Referat: Villarreal (H)

Det ble en tøff kamp i Madrid, hvor Villarreal tok ledelsen rett før pause. Ramos slo tilbake like etter hvilen, men guttene måtte ta til takke med 1-1 og uavgjort.

Real Madrid 1-1 Villarreal
Santiago Bernabeu, Madrid
Onsdag 21.september, 20:00
La Liga Santander, runde 5

0-1 Bruno (45')
1-1 Ramos (47')

Real Madrid kunne med seier i dag ha 17 strake seire i liga sammenheng. Slik ble det dessverre ikke, og vi måtte ta til takke med et uavgjort resultat. Vi visste på forhånd at det ikke er noe enkelt lag og møte, og det fikk vi også se i dag. Første omgangen var alt annet enn å skryte av. Vi fikk dog være vitne til en litt bedre andre omgang. Vi måtte klare oss uten Pepe, Casemiro og Modric, som alle var utelatt fra troppen. Det var kanskje sistnevnte vi savnet mest der ute, men det er ingen unskyldning. Det ble allikevel en litt bedre andre omgang enn første omgang som gjorde at det fort kunne stått 2-1 på resultattavlen i steden for 1-1. 

Real Madrids startellever: Casilla; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Kroos, James; Bale, Benzema, Ronaldo.
Villarreals startellever: Asenjo; Mario, Musacchio, Ruiz, Angel; Bruno, Trugieros; Castillejo, dos Santos, Cheryshev, Sansone.

Lite å skryte av

Kampen startet stille, rolig og for mange veldig kjedelig. Det skjedde svært lite og kampen ble spilt svært tam. Det var allikevel noen tendenser til bra spill fremover på banen. Er det én plass på banen fremover som det er noe positive antydninger, så er det på sidene. Marcelo startet ganske friskt og kommer til mange innlegg, men dessverre blir det ikke særlig mye ut av dem. I det 18.minutt er det dog et innlegg som kommer frem på bakre stolpe til Bale. Han header tilbake til Benzema som igjen header på mål. Asenjo varter opp med en liten ''tv-redning'', men har god kontroll. 

Ellers så er det Villarreal som er farligst frempå inn mot slutten av den første omgangen. Cheryshev var farlig frempå etter halvtimen spillt da han skyter fra 16 meter. Casilla får en hånd på ballen, og det blir corner. Eneste av Madrid lagets ''sjanser'' som er verdt å ta med, er et par langskudd fra våre to største stjerner, Ronaldo og Bale. Begge skuddene går langt over eller til side av mål, og ble derfor helt ufarlig. I det 42.minutt måtte også vår spiller som kanskje har vært mest aktiv, Marcelo, ut med skade. Inn kom Carvajal. 

Vi skulle likevel bli vitne til en scoring inn mot slutten av omgangen. Det skytes og Ramos er oppe med armen, akkurat innenfor 16-meteren, og dommer har ikke noe valg. Det blir straffe, og hvilken straffe det var. Bruno er iskald, og mens Casilla går til venstre, tar han en lekker panenka. Kjedelig å få i fleisen sekunder før pause. Dermed gikk vi inn til pause på stillingen 0-1.

Mye mer fart

Det ble adskillig mye mer fart i andre omgang, og det smalt allerede etter kun 2 minutter ut i omgangen. En corner fra James blir svingt inn på lengste stolpe og hvem andre enn Ramos steger høyt til værs og header ballen i mål? Spanjolen gjør opp for seg etter handsen som forårsaket straffen sent i første omgangen. Keeper er på ballen, men klarer ikke å avverge den. 

Like etter målet finner Kovacic Benzema inne i 16-meteren. Han får ballen på hodet og header mot mål. Uheldighvis går ballen like utenfor. Laget ser også forøvrig mye mer friskere ut de første 15 minuttene. Det ser vi også på innleggene, som også ble svært mye farligere. I det 60 minutt blir Carvajal spilt opp på høyre siden. Han slår inn, men Ronaldo når akkurat ikke frem i tide dessverre. Like etter er Bale farlig frampå på høyresiden. Han prøver å plassere i lengste hjørne, men også den ballen går like utenfor. 

Snytt for straffe?

Vi blir trolig snytt for straffe 15 minutter før slutt. To Villarreal forsvarere er tett oppe i Benzema ved kanten av 16-meteren. De er begge skyldige av fellingen og dommer burde nok fort ha tenkt på å pekt bort på ellevemeters merke. Store protester mot dommeren. 

Ellers de siste 10 minuttene blir det mye halvsjanser, men også svært store sjanser. Kroos prøver seg med et godt og hardt langskudd. Morata med en livsfarlig heading via bakken som Asenjo må slå over til corner. Vazquez som er farlig fremme etter mye klabb og babb. Er bare marginer som gjør at Villarreal ikke slapp inn sitt andre mål for kvelden. Ronaldo var også frampå inn mot slutten med først et skudd som gikk rett på keeper, og også et frispark som gikk rett på keeper. Dermed ble det kun ett poeng denne kvelden, og det ble stopp med 16 strake seiere i seriesammenheng.

Spillervurderinger 1-6:

Casilla (3) - Står greit og tar det som kommer i mot. Straffen kan han selvfølgelig ikke klandres for.

Danilo (4 BB) - Banens beste. Braslianeren kommer seg veldig nå, og er frisk og rask. Mye bra løp og innlegg. 

Varane (2) - Svak kamp av midtstopperen som gjør mye rart og mye slurv. Må skjerpe seg hvis han skal ufordre Pepe. 

Ramos (3) - Nødvendigvis ikke bedre enn sin stoppermakker, men scorer ett mål som gjør at karakteren er litt bedre.

Marcelo (3) - Får en omgang før han måtte ut. Kanskje Reals beste i første omgang. 

Kovacic (4) - Kroaten er god og har en god pasningsfot. Viser også av og til at det er fart i han. Kunne fort fått en assist. 

Kroos (4) - Sender baller på kryss og tvers som vi er veldig vant med å se. Grei kamp av tyskeren. 

James (4) - Gjør mye bra, akkurat som de tre andre på midten. Har en livsfarlig innleggsfot og fikk en assist på Ramos' mål. 

Bale (2) - Ingen god kamp av den kjappe kantspilleren vår, men bedre enn sine to andre makkere på topp. 

Benzema (1) - Svært svak kamp av franskmannen. Får til lite og er for det meste helt ufarlig. 

Ronaldo (1) - Like dårlig som spissen vår. Ingen god dag på jobben. Virker fortsatt rusten etter skaden sin. 

Innbyttere

Carvajal (3) - Kommer inn sent i andre omgang, og kommer til noen gode innlegg i løper av andre omgangen. 

Morata (3) - Kommer inn 15 minutter før slutt, men får dessverre ikke uttelling. Var nære like før slutt. 

Vazquez (3) - Får ikke markert seg særlig etter å ha blitt byttet inn for Bale. 

Hva syns du om kveldens kamp?

Pool