Extra large marcelo action
SKADET: Marcelo og landsmann Casemiro er begge ute med skade i lengre tid.

Brasiliansk skadetrøbbel

Både Casemiro og Marcelo blir ute i flere uker med skade.

Onsdagens 1-1-resultat mot Villarreal var en relativt skuffende opplevelse sett med Real Madrid-øyne, da Zinedine Zidanes gutter gikk på sitt første poengtap i La Liga siden februar. At Marcelo måtte ut med smerter i leggen til pause gjorde ikke ting stort bedre og torsdag ble det klart at venstrebacken trolig mister tre uker som følge av skaden. Klubben har dog til gode å komme med noen offisiell uttalelse.

Offisiell uttalelse har derimot blitt publisert vedrørende landsmann Casemiro, som ble byttet ut i førsteomgang mot Espanyol etter å ha fått et uheldig spark i leggen:

Etter tester utført på Sanitas La Moraleja universitetssykehus har Casemiro blitt diagnostisert med et brudd i midtre del av venstre leggbein. Hans progresjon vil kontinuerlig følges opp.

I utgangspunktet håpet man å ha Casemiro klar til lørdagens kamp mot Las Palmas, men da hevelsen i midtbanespillerens legg ga seg oppdaget man at omfanget av skaden var verre enn fryktet. Nå regner man med at det kan ta opp mot to måneder, som betyr at han i verste fall mister derbyet mot Atlético Madrid 20. november.

Pmn6