Extra large enzoo

Castilla-referat: Fuenlabrada (B)

En svak kamp utgjorde bare ett poeng.

Fuenlabrada - Real Madrid Castilla
Estadio Fernando Torres, Fuenlabrada
Segunda B, jornada 6
Søndag 25. september, kl. 12:00

1-0 Dioni 32'
1-1 Achraf 80'

Castillas lag: Carlos Abad, Achraf, Tejero, Lienhart, Hermoso, Tena, Ødegaard (Mario, 69’), Seoane (Valverde, 46’), Sergio Díaz (Cristian Cedrés, 84’), Febas og Enzo.  

Det var duket for lunsjkamp i helgens runde mellom Fuenlabrada og Real Madrid Castilla, men det skulle ikke bli noen enkel kamp for Solaris utvalgte disipler.  Etter en god start av Castilla med mye ballbesittelse var det ikke laget fra Madrid som skulle ta ledelsen. Fuenlabrada fikk et straffespark etter drøye halvtimen spilt og ledet med det 1-0 til pause etter scoring av Dioni. Dermed så det ikke lyst ut for Castillas første borteseier denne sesongen.

Utover i andre omgang gjorde Santiago Solari noen bytter. Blant annet gikk Martin Ødegaard av banen, til tross for en god førsteomgang. Byttene mente friske bein på banen, og Castilla kom til flere og flere sjanser. Spesielt Valverde var meget god etter han kom inn. Men det var ikke Valverde som skulle stjele showet. Det var nemlig Achraf Hakimi som skulle score sitt første mål for Castilla og sørget for poengdeling. Febas gikk og gikk, og overleverte ballen til høyrebacken som smalt ballen opp i nettaket. Dermed ble det 1-1 og poengdeling i dagens kamp!

Castillas beste: Valverde.

Pmn6