Extra large 14518214 1176112382471638 1972838627 n

Målbonanza mot Dortmund U-19

Juvenil A tar over tabelltoppen i UEFA Youth League-gruppa.

Forrige kamp mot Sporting CPs U-19-lag endte med uavgjort for Gutis menn, og i og med at A-laget skal ut i dyst mot Borussia Dortmund i kveldens Champions League-kamp, skulle også Juvenil A møte tyskernes U-19-lag til kamp om tre poeng. Og det var litt av en kamp det skulle bli. Dette var laget Juvenil A startet med:

XI: Luca Zidane, Achraf, Fran García, Manu Hernando, Álex Martín, Martín Calderón, Alberto, Valverde, Óscar, Mario og Sergio Díaz.

Kampen åpnet som et fyrverkeri, og det var både sjanser og mål i begge endre i løpet av det første kvarteret. Óscar åpnet showet med en perle av en frisparkscoring, men tyskerne svarte umiddelbart. Etter scoringer av nåværende Castilla-spillere Achraf og Mario, ledet Los Blancos 3-1 til pause. Andre omgang åpnet som den første, nemlig som et fyrverkeri. Gutis disipler satte ballen i nettet hele tre ganger til før 63 spilte minutter. Dortmund fikk en scoring til, men det hele endte 2-6, og dermed leder Real Madrids U-19-lag gruppa etter to spilte kamper.

Tror du Guti kan føre Juvenil A til topps?