FRUSTRERENDE: Det ble en frustrerende aften for Martin Ødegaard og Real Madrid Castilla da de tapte mot Rayo Majadahonda.

Segunda B II, jornada 7
Lørdag 1.oktober, kl. 19:00

0-1 Jorge Felix (5')

Castillas lag: Carlos Abad - Tejero, Lienhart, Hermoso, Quezada - Ødegaard (Valverde 72'), Tena (Muñoz 64'), Febas - Enzo (Díaz 55'), Rodríguez, Cedrés

Det var duket for en ny serierunde i Segunda B. Real Madrid Castilla tok imot Rayo Majadahonda, som bare ligger en liten kjøretur utenfor Madrid. Hjemmelaget kom fra en uavgjort-kamp borte mot Fuenlabrada, mens Rayo Majadahonda kom fra en 3-0-seier mot CD Mensajero. Det så ut til at Castilla skulle få den beste starten, ettersom de startet med god kontroll. Men bare fem minutter ut i kampen endte et langt innlegg hos Jorge Felix på bortelaget, som satte inn 1-0. Carlos Abad i Castilla-målet var borti ballen, men klarte ikke å hindre innlegget fra å havne hos Felix. Real Madrid Castilla hadde fått en dårlig start på kampen.

Resten av første omgangen var veldig jevn. Rayo Majadahonda spilte fin fotball, og lagene jevnet hverandre ut. Men det skal nevnes at det ikke hadde vært ufortjent om stillingen hadde vært 1-1 til pause. Etter pause var derimot kampbildet annerledes. Real Madrid Castilla gikk ut i 100 og jaget utlikningsmålet fra første sekund. Rayo Majadahonda hadde mer enn nok med å forsvare seg i store deler av andre omgangen. Etterhvert kom også Sergio Díaz inn, som også fikk Castillas største sjanse. Paraguayaneren gikk og gikk og gikk. Han kom inn i gjestenes 16-meter, vendte bort en forsvarer og var alene med keeper. Dessverre for Real Madrid Castilla klarte ikke spissen å få avslutningen med venstrebeinet på mål.

Real Madrid Castilla fortsatte å presse, men fikk ikke uttelling. Etterhvet fikk også gjestene noen sjanser, ettersom Castilla etterlot store bakrom når de jaget utlikningen. Ingen av lagene maktet å endre på stillingen, og kampen endte med 0-1-tap for Real Madrid Castilla, som tapte sin første hjemmekamp for sesongen.

Castillas beste: Aleix Febas