Extra large uten navn
OPERERT: Luka Modric har gått igjennom en enkel operasjon i hans venstre kne.

Skadeoppdatering: Luka Modric

Kroaten har operert det venstre kneet.

I går kom nyheten om at Luka Modric har pådratt seg en skade i det venstre kneet. Det var ennå usikkert hvor lenge kroaten ville være ute av spill, men alt fra to til fire uker virket med sannsynlig. Skaden skal i hovedsak ha oppstått mot Espanyol etter en duell med Papakouli Diop. Modric har fortsatt å spille med smerter i kneet mot Villarreal, Las Palmas og Borussia Dortmund. 

Les også: Skadeoppdatering: Luka Modric

For å få Modric raskest mulig tilbake i spill har Real Madrid besluttet at han skal opereres. Nå melder både AS og Marca at Modric blir ute i rundt fire uker mens han kommer seg etter operasjonen. Det vil si at kroaten flrst vil miste landskampene for Kroatia, mot Finland og Kosovo. I tillegg så vil han naturligvis miste dagens kamp mot Eibar, i tillegg til kampene mot Real Betis, Legia Warsawa, Athletic Bilbao og Alavés. Real Madrid har nå sluppet en offisiell uttalelse vedrørende Modric sin operasjon: 

I dag har vår spiller, Luka Modric gått igjennom en suksessfull kikkhullsoperasjon på hans venstre kne for å fjerne brusk og andre løse fragmenter av skjellettet. Inngrepet ble utført av Dr. Manuel Laws og Dr. Mikel Aramberri og operasjonen ble fulgt opp av Real Madrid Sanitas' medisinske personells overlege, Jesus Olmo. Modric vil fra i morgen av begynne med sin rehabilitering.

Ánimo Luka!

Pmn6