Extra large isco 12.8.2016 n2
ØNSKET: Isco er fortsatt ønsket av både Tottenham og Juventus.

Fortsatt ettertraktet

Isco har slitt så langt denne sesongen, men er fortsatt ønsket av noen av de største klubbene i Europa.

Real Madrid startet sesongen med fem strake seiere, i tillegg til å slå Sevilla i UEFA Super Cup-finalen i Trondheim. Etter seieren mot Espanyol 18. september har derimot Real Madrid gått på fire strake kamper uten seier. En spiller som slet med spilletid store deler av forrige sesong er Isco. Spanjolen pådro seg en ankelskade i sesongåpningen mot Real Sociedad, en skade som holdt han ute i 2-3 uker. På den tiden rakk James Rodríguez å kjempe seg foran Isco i køen om spilletid, noe som har gjort at spanjolen blant annet bare har startet to kamper denne sesongen. 

Igjennom hele sommeren var Isco ryktet både hit og dit rundt om i Europa. Klubber som Tottenham, Málaga og Juventus var igjennom sommeren koblet til den dribleglade midtbanespilleren. Isco selv avslørte til MARCA at Málaga-eier,  Sheikh Abdullah Al Thani prøvde å overtale Isco til å komme tilbake til kysten. Isco hadde følgende å si til avisen angående en mulig Málaga-overgang.

Jeg snakket med Sheikh Abdullah Al Thani flere ganger, og han sa han ville hente meg tilbake. Jeg sa det var umulig, og at jeg ønsker å lykkes i Real Madrid og at de ikke vil selge meg. 

Etter dette ble i alle fall Málaga-alternativet lagt på is, for nå. En annen klubb som fortsatt ønsker Isco er den italienske storklubben Juventus. "Den gamle dame" prøvde å hente Isco i sommer for rundt €30 millioner, men Real Madrid ga klar beskjed om at de ikke var ville høre på noen bud før summen lå på €50 millioner. Etter dette ble det stille fra Juventus sin side, men nå har ryktene blusset opp igjen. I følge MARCA så holder Juventus tett øye med Isco og situasjonen i Madrid. Dersom det ikke blir mer spilletid på spanjolen skal man ikke se bort ifra at Juventis legger inn et høyere bud for den tidligere Málaga-spilleren.  

En annen klubb som har vært koblet til Isco er Tottenham. London-klubben var svært interessert i spanjolen mot slutten av overgangsvinduet, og skal visstnok ha henvendt seg til Real Madrid for å låne Isco. Zinedine Zidane skal ha satt ned foten når det gjaldt et eventuelt utlån, og som kjent så ble Isco i Madrid. MARCA hevder at Tottenham visstnok skal være "gale" etter å sikre seg Iscos tjenester. Styreformann i Tottenham, Daniel Levy skal vurdere å legge inn et bud på Isco i januar. 

En annen faktor som spiller inn her er at Isco har kontrakt til 2018. I et intervju med MARCA, gjengitt av madridista.no tidligere i uken kunne spanjolen avsløre at verken han eller Real Madrid har tatt kontakt angående å forlenge kontrakten, og at hovedpersonen selv ikke vet særlig mye om situasjonen. Den tidligere Málaga-spilleren innrømmer at han syns det er rart han ikke har fått noe tilbud, med tanke på at nesten alle spillerne er på langtidskontrakter. 

Har Isco en fremtid i Real Madrid?

Pmn6