Segunda B, jornada 8
Lørdag 8. oktober, kl. 19:00

1-0 Javi Gómez 50'

Castillas lag: Carlos Abad, Achraf, Tejero (Abner, 62’), Salto, Hermoso, Tena (Campuzano, 73’), Mario (Cristian Cedrés, 83’), Febas, Sergio Díaz, Valverde og Enzo.

Etter et knepent tap mot Rayo Majadahonda forrige helg, skulle Santiago Solari og hans mannskap reise kjerringa mot Toledo lørdag kveld. Men slik gikk det dessverre ikke. Men noen frafall og noe uflaks gikk Castilla på et nytt knepent tap og taper plasseringer i ligaen.

Unge Castilla møtte et erfarent lag i Toledo til dyst om tre poeng, som spilte et aggresivt, tøft spill. Vertene dominerte spillet de første tyve minuttene, før Castilla kom mer og mer inn i kampen. Begge lag kom til mange halvsjanser, men det ble aldri helt det store. Lagene gikk til pause med 0-0.

Andre omgang startet med et pang. Bare noen få minutter etter at dommer blåste i gang omgangen smalt det i stolpen. Toledo var svært nære en ledelse. Og ledelsen skulle de få. I samme spilleminutt (50.) fant Javi Gómez inn 1-0 og dermed hadde Castilla en jobb og gjøre. Utover omgangen fikk Campuzano sin Castilla-debut da han kom inn for Tena, og fikk et drøyt kvarter ute på gressmatta. Også skadeskutte Abner fikk et etterlengtet comeback etter mange måneder ute på sidelinjen. Men byttene i seg selv gjorde ingen forskjell. Det hele endte til slutt 1-0 til hjemmelaget, og det kunne fort blitt et styggere resultat om ikke Abad var så god som han var. Reddet mange sjanser og blir dermed Castillas beste i dag.

Castillas beste: Carlos Abad.