Extra large  2rm4703
ÅPNET MÅLKONTOEN: Nikos Vergos brukte bare ti minutter før han åpnet målkontoen sin for Castilla.

Castilla-referat: Socuéllamos (H)

Etter et par svake kamper slo Ødegaard og resten av Castilla tilbake med en god oppvisning mot Socuéllamos.

3-0 Martin Ødegaard 58' Assist: Achraf Hakimi

Castillas lag:  Carlos Abad, Achraf, Tejero (Abner, 46’), Lienhart, Hermoso, Valverde, Enzo, Febas, Campuzano (Nikos, 46’), Sergio Díaz (Mario, 84’) og Ødegaard.

Martin Ødegaard og resten av Castilla kunne i dag endelig feire en etterlengtet seier etter noen veldig svake kamper. Etter en straffescoring av Enzo Zidane, så en nettkjenning av Nikos Vergos og til slutt en scoring av Martin Ødegaard, kunne Castilla puste lettet ut og dermed finne seg oppe på en 6. plass på tabellen (runden er ikke ferdigspilt).

Kampen åpnet rolig med sjanser til begge lag. Kampen tok fyr rundt halvtimen spilt da Socuéllamos ropte på straffe, men dommer gjorde en god avgjørelse ved å ikke gi straffe. Kun få minutter senere ble Campuzano felt innenfor Socuéllamos sin 16-meter og dermed fikk Castilla straffe. Som vanlig var Enzo Zidane iskald fra straffemerket og satte inn 1-0 til hjemmelaget. I pausen kom Abner inn for Tejero, samt Nikos Vergos inn for Campuzano. Andre omgang skulle bli en god omgang for Castilla og innbytter Nikos Vergos tegnet seg på scoringslisten etter bare ti minutter på banen. Ødegaard kombinerte fint med Achraf, som sendte ballen inn til Vergos, som kunne sette inn sitt første mål for Castilla.

Så skulle Martin Ødegaard få en etterlengtet scoring. Igjen var Achraf arkitekt og etter et fint løp sendte han ballen videre til Ødegaard som plasserte ballen til høyre for keeper. 3-0 Castilla og dermed kunne Solaris menn ro inn en etterlengtet seier. Martin Ødegaard var banens soleklart beste spiller i dag med en fin scoring og en ellers solid oppvisning. Også gledelig å se skadeskutte Abner for en omgang i dagens kamp. Dermed kan Castilla rette blikket mot neste helgs kamp og forhåpentligvis fortsette der de slapp i dag.

Castillas beste: Martin Ødegaard.