Extra large real madrid logo
CO: Den tidligere Castilla-spilleren Lucas Vázquez forlenger kontrakten sin med Real Madrid til 30. juni 2021.

Offisielt: Lucas Vázquez til 2021

Lucas Vázquez forlenger kontrakten som opprinnelig fikk ut i 2020, til 2021.

Først var det Toni Kroos, så Luka Modric og nå for ikke lenge siden kom nyheten om at Lucas Vázquez forlenger kontrakten sin med Real Madrid. Spanjolen sin kontrakt gikk opprinnelig ut i 2020, men etter gode prestasjoner har han nå forlenget den til 2021. Real Madrid har kommet med en offisiell uttalelse vedrørende Vázquez' kontraktsforlengelse.

Real Madrid C. F. og Lucas Vázquez har kommet til enighet over en kontraktsforlengelse som vil sørge for at spilleren er linket til klubben frem til 30. juni 2021. På torsdag klokken 13:30 vil Lucas Vázquez snakke med media i presserommet på Santiago Bernabéu. 

Lucas Vázquez kom til Real Madrid i 2007, som 16-åring. Spanjolen var blant annet en viktig brikke i Castilla-laget som rykket opp til Segunda División i 2012, og debuterte for Real Madrid i juli samme år. Under 2014/15-sesongen var vingen utlånt til Espanyol, hvor han scoret fire mål og la opp til fire målgivende på 39 kamper. Dette gjorde at Espanyol valgte å benytte seg av en kjøpsklausul, men bare dager etter utkjøpsklausulen ble aktivert så valgte Rafa Benítez å bruke tilbakekjøpsklausulen til å hente han tilbake.

Under 2015/16-sesongen spilte han en viktig rolle som en såkalt "supersub" og gjorde flere gode innhopp, som blant annet i hjemmekampen mot Roma i Champions League. Det har blitt rollen hans så langt denne sesongen også, spanjolen har bare startet to kamper, men har deltatt i elleve. På disse elleve står han med ett mål og tre målgivende pasninger, lynvignen slo blant annet den målgivende pasningen på utlikningsmålet til Sergio Ramos i UEFA Super Cup-finalen.

Tror du Lucas Vázquez kan kapre en startplass på Real Madrid?

Pmn6