Extra large gale 07 7am0469
JEVNT: Det var en jevn batalje som ble utspilt på Estadio Alfredo Di Stéfano i kveld.

Castilla-referat: Bilbao Athletic

Det ble både selvmål og rødt kort da Real Madrid Castilla slo Bilbao Athletic.

Real Madrid Castilla 1-0 Athletic B
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 11
Lørdag 29. oktober, kl. 19:30

1-0 Sergio Díaz (34')

Castilla XI: Abad - Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner (Tejero 74') - Ødegaard, Febas, Valverde, Enzo (Muñoz 65') - Díaz, Vergos (Campuzano 76')

Det var duket for nok en runde i Segunda B, da Real Madrid Castilla tok i mot Bilbao Athletic, andrelaget til Athletic Club. Det var en jevn batalje fra start til slutt, og ingen av lagene kunne skryte over å ha god kontroll på kampen. Real Madrid Castilla var kanskje et lite hakk bedre enn motstanderen, og skapte noen gode sjanser. Dog så var gjestene alltid farlige når de angrep, og en god Carlos Abad sørget for at det ble en frustrerende aften for Bilbao Athletic.

Sergio Díaz hadde ikke scoret for Castilla siden 3. september, mot Amorbieta. I kveld skulle dog paraguayaneren få sitt etterlengtede mål! Etter en drøy halvtime spilt mistet Castilla ballen på vei i angrep. Bilbao Athletic fikk ballen, og spilte tilbake til keeper, som mistet fotfestet. Dette oppfattet den tekniske spissen, som hadde svært få problemer med å sette ballen i det åpne nettet. Resten av førsteomgang fortsatte i samme tempo, en jevnspilt kamp, men Castilla hadde et lite overtak.

Andre omgang var intet unntak. Det var en jevn batalje denne kvelden, uten de gigantiske sjansene, sett bort ifra et langskudd fra en Bilbao Athletic-spiller. Kampens store spiller, Martin Ødegaard fortsatte storformen med noen herlige løp der han satte fart fra Real Madrid Castillas 16-meter til langt innpå motstanderen sin banehalvdel. Mot slutten av kampen skulle det derimot koke litt. Flere gult kort ble delt ut, og ett til en som allerede hadde gult. Snaut fem minutter før full tid fikk Castilla-kaptein, Mario Hermoso sitt andre gule, og Castilla måtte avslutte med ti mann. Det klarte de greit, og det hele endte med en 1-0-seier til Real Madrid Castilla!

Castillas beste: Martin Ødegaard

Så du dagens kamp?

Pmn6