Extra large gal12
GUTI: Real Madrid legenden har ledet Juvenil A til toppen av tabellen denne sesongen.

Juvenil A smadret byrivalen

Ungguttene til Guti smadret Atlético Madrid hele 6-1 på Valdebebas lørdag.

Lørdag var det duket for toppoppgjør i División de Honor gruppe 5 på Valdebebas, da Guti´s menn tok i mot byrival Atlético Madrid. Etter en god sesongstart hos byrivalen, har Real Madrid Juvenil A gradvis kommet i bedre form, og tok over tabelltoppen etter åtte serierunder, da de to ungdomslagene til Atlético spilte uvgjort. Med seier over byrivalen lørdag kunne Juvenil A ledet a Guti skape en luke på fire poeng til deres sterkeste motstander.

Det var Atlético som kom best i gang, men scoring allerede etter syv minutter. Et hjørnespark ble slått inn i feltet, og Rodénas headet inn ledelsen for de hvite og røde. 20 minutter senere utliknet Real Madrid Juvenil A etter at Franchu kjempet til seg ballen ved 16-meteren til motstanderen, og satte den sikkert i mål. Like før pause sendte Dani Gómez de helhvite i ledelsen, etter å ha blitt spilt alene med målvakten på siden av 16-meteren gjorde han ingen feil, og satte inn 2-1.

I andre omgang var det kun et lag det hele handlet om, og det var Guti´s menn. Allerede ti minutter ut i andre omgang, økte Toni ledelsen til 3-1 etter at han fintet vekk en motspiller og sikkert satte ballen forbi byrivalens målvakt. Kvarteret senere scoret Dani Gómez sitt andre for kvelden da han fikk ballen innefor 16-meteren og smelte den i mål til 4-1. Kun seks minutter senere scoret samme mann igjen og sikret sitt hat-trick etter at han lurte seg inn bak alle forsvarsspillerne til motstanderen.

To minutter før full tid satte Bravo inn Juvenil A sitt sjette mål denne kvelden, og fullførte dermed smadringen av byrivalen. Seieren tar Real Madrid Juvenil A til toppen av deres liga, med 27 poeng og ni seiere på ti kamper. Ungguttene har skaffet seg en luke på fire poeng ned til sin byrival Atlético, og en smått utrolig målforskjell etter å ha scoret 44 ganger og kun sluppet inn syv mål denne sesongen. Neste kamp for Juvenil A er onsdag på Legia Warszawa i UEFA Youth League.

Tror du Juvenil A tar seieren mot Legia Warszawa på onsdag?