Extra large escudo real madridbrandinghorizontalthumb 0

Offisielt: Bale til 2022

Gareth Bale har blitt en nøkkelspiller for Real Madrid og blir nå belønnet med kontrakt frem til 2022.

Walisiske Gareth Bale kom til klubben for en rekordsum sommeren 2013. Siden den gang har han spilt fast hver gang han har vært skadefri og har blitt en del av den dødelige BBC-trioen på topp for Los Blancos. Han har spilt totalt 134 kamper for Real Madrid og står med 62 scoringer fra sin høyre kantposisjon. Nå får han altså fornyet tillit ved å skrive under på en kontrakt som gjør at han kan spille for Real Madrid i hele fem nye sesonger.

Real Madrid og Gareth Bale har blitt enige om å forlenge spillerens kontrakt, noe som holder ham i klubben frem til 30. juni 2022. I morgen, mandag kl. 13:30 kommer Gareth Bale til å stille på en pressekonferanse på Santiago Bernabéu.

I løpet av hans tid i klubben har han også rukket å vinne en rekke troféer. Han har bidratt til at Real Madrid har vunnet Champions League to ganger, Copa del Rey en gang samt at han har vunnet klubb-VM og UEFA Supercup. Mange husker kanskje også hans fantastiske mål i Copa del Rey-finalen mot Barcelona og ikke minst den avgjørende 2-1 scoringen i finalen mot Atlético i 2014. Nå ønsker 27-åringen å vinne enda flere troféer med klubben.

Hvor viktig er det at Real Madrid beholder Gareth Bale?

Pmn6