Det ble 1-1 mot Barakaldo i gårsdagens kamp.

Onsdag 2. november, kl. 20:30

0-1 Febas 30'
1-1 Oca 90+4'

Castillas lag: Carlos Abad, Achraf, Quezada, Lienhart, Salto, Tena, Enzo (Mario, 51’), Valverde, Nikos (Campuzano, 83’), Febas y Cristian Cedrés (Javi Muñoz, 67’).

Det ble en sur avslutning på gårsdagens kamp mot Barakaldo idet vertene utlignet til 1-1 på overtid av andre omgang. Det var en jevn og god kamp mellom de to lagene, men Castilla klarte dessverre ikke å ta med seg alle tre poengene.

Kampen åpnet med sjanser til begge lagene og det skulle bare ta en halvtime før dagens første mål kom. Aleix Febas vartet opp med en deilig scoring som sendte Solaris menn i ledelsen. Et noe reservepreget Castilla rodde inn 1-0-ledelsen inn til pause.  Andre omgang fortsatte i samme spor og det hele så ut som det skulle ebbe ut i Castilla-seier, men vertenes Oca sørget for at det ene poenget ble igjen i Barakaldo hele fire minutter på overtid. Dermed står Castilla nå med 19 poeng.

Castillas beste: Febas.