Extra large jesus vallejo 26.10.2016
IMPONERER: Jesus Vallejo har imponert så langt på lån hos tyske Eintracht Frankfurt.

Leiesoldatene - Vallejo imponerer

Hvordan har Real Madrids utlånte spillere gjort det i sine respektive klubber?

Denne sesongen skal vi i Peña Madridista Noruega kjøre en oppsummering på de Real Madrid-spillerne som er på lån i andre klubber. På denne måten håper vi å kunne gi bedre oversikt over hvordan de unge lovende gjør det, før de kanskje får muligheten på førstelaget neste sesong. Vi kommer til å oppdatere ved begynnelsen av hver måned. Spillerne som er på lån fra Real Madrid denne sesongen er Marcos Llorente, Borja Mayoral, Diego Llorente, Jesus Vallejo og Burgui.

Diego Llorente - Málaga 

Grunnet landslagspause og skade har bare Diego Llorente spilt 65 minutter med fotball i løpet av den siste måneden. Spanjolen har gjort sakene sine greit, men har dalt litt i form etter en meget imponerende start hos Andalucía-klubben. Málaga startet sesongen dårlig, men står nå uten tap på sine tre siste kamper. 

Athletic Club 2. oktober 2-1 (H) - Startet kampen nok en gang, men spiller en svak kamp. Kunne avverget 1-0-målet til Aduriz, men ballen gikk igjennom beina hans. Skal ikke direkte klandres, men kunne gjort en bedre jobb. Slet med nevnte Aduriz hele kampen, og ble byttet ut til pause som følge av en formasjonsendring. Málaga snudde forøvrig kampen og vant 2-1. 

Alavés 16. oktober 1-1 (B) - Selv etter en svak opptreden mot Athletic så fikk spanjolen tillit mot Marcos Llorente og Alavés. Slet med å få kontroll på brasilianske Deyverson, og tapte duellen med brassen i forkant av 1-0-målet til Baskerklubben. Etter rundt 20 minutter taper Llorente nok en gang duellen med Deyverson, og lander på ankelen sin. Skaden så veldig stygg ut, og reaksjonen til Deyverson sa det meste. Dog, så var den tidligere Castilla-spilleren heldig og ventes å bare være ute i rundt 3-4 uker. 

Jesus Vallejo - Eintracht Frankfurt

Jesus Vallejo har virkelig imponert i tyske Frankfurt, og har kriget seg til en plass i startelleveren. Spanjolen har vært blant Frankfurts beste spillere så langt denne sesongen. Eintracht Frankfurt-trener, Niko Kovac skal visstnok ha sagt at han aldri har sett en slik spiller, og at han er skandaløst god. 

Freiburg 1. oktober 1-0 (B) - Jesus Vallejo og Frankfurt fikk ingen god start på september. Tross bortetap mot Freiburg så spilte Vallejo en grei kamp. Veldig god i det oppbyggende spillet, og har en treffsikkerhet på 89% på pasningene sine. En av Frankfurts beste spillere tross et skuffende resultat.

Bayern München 15. oktober 2-2 (H) - Frankfurt sto for Bayern Münchens andre poengtap i årets Bundesliga. Spanjolen startet litt svakt, da han var uheldig på 1-0-målet til Arjen Robben ettersom ballen gikk i mellom beina hans. Kunne gjort en bedre jobb der, men kan heller ikke direkte klandres. Er ikke i nærheten ved 2-0-målet, og kan dermed ikke klandres. Er solid i duellene og vinner nesten alt som kommer både langs bakken og i luften. Sammen med resten av Frankfurt-laget, så spilte Vallejo en meget god kamp.

Hamburg 21. oktober 0-3 (B) - Ikke like dominant som han til tider har vært, og spiller en grei kamp. Holder nullen og gjør jobben, men ikke noe mer. En greit gjennomført kamp, men han har nok hatt bedre dager på jobben. Verdt å nevne at tidligere Castilla-spiller, Omar Mascarell var banens gigant. 

Ingolstadt 25. oktober 0-0 [4-1 på straffer] (H) - Etter å ha sittet på benken igjennom hele den første cupkampen mot Magdeburg så startet Vallejo mot Ingolstadt i andre runde av DFB-Pokal. Kampen endte 0-0 og Vallejo spilte nok en gang en god kamp. Holder nullen og spiller på det trygge. Spiller samtlige 120 minutter, men ble ikke inkludert i straffekonkurransen som sørget for at Frankfurt gikk videre i cupen.

Borussia Mönchengladbach 28. oktober 0-0 (B) - Spiller en okei kamp, men litt svakere enn tidligere. Klarer ikke være like nøyaktig i pasningene, og får en treffsikkerhet på under 80% av pasningene. Sliter litt i luftduellene med Hahn og Stindl, og vinner bare to av seks luftdueller med tyskerne. Alt i alt en okei kamp, men langt fra Vallejo sin beste kamp i Frankfurt-drakten.

Burgui - Sporting Gijón

Det var vært en skuffende måned for både Sporting Gijón og Burgui. På fire kamper har laget fra Gijón bare fått med seg to fattige poeng, og ligger i skrivende stund på tredje sisteplass i La Liga Santander, bare foran Granada og Osasuna. 

Deportivo La Coruña 1. oktober 2-1 (B) - Burgui startet kampen ekstremt svakt, men tok seg opp utover i andreomgang. Tross en meget svak Sporting-kamp, så endte det med at de lille offensive de foretok seg, gikk igjennom Burgui. Alt i alt var det en svak opptreden av den tidligere Castilla-spilleren.

Valencia 16. oktober 1-2 (H) - Ble plassert på benken etter den svake kampen mot Deportivo. Ble byttet inn med rundt 20 minutter igjen av kampen, men igjen skuffet spanjolen stort. Fikk ikke til noe som helst, og det eneste han presterte på disse 20 minuttene var å få et klokkeklart gult kort etter en sen takling. 

Granada 22. oktober 0-0 (B) - Tilbake i startelleveren, og spiller sin beste kamp så langt i oktober. Velger trygge og enkle løsninger og lykkes med dette. Spanjolen ble byttet ut rundt ti minutter før slutt. Spiller alt i alt en grei kamp, og ikke like svak som de foregående kampene.

Sevilla 29. oktober 1-1 (H) - Blir nok en gang plassert på benken, men ble byttet inn på stillingen 1-1 rundt en halvtime før slutt. Spanjolen jobber hardt og ønsker å vise seg frem, men til syvende og sist så blir han ganske usynlig og får ikke involvert seg like mye som han ønsker. Gjør et greit innhopp, men ikke noe mer.

Borja Mayoral - Wolfsburg

Borja Mayoral har debutert for Wolfsburg i Bundesliga! Dette er faktisk helt sant. Etter seks Bundsliga-kamper på rad uten spilletid så fikk den unge spanjolen debuten sin i hjemmetapet mot RB Leipzig, da han erstattet Luiz Gustavo med et snaut kvarter igjen å spille. Det har blitt spilletid på spissen, men målene lar vente på seg. 

Wolfsburg har slitt veldig denne sesongen. Etter 1-0-tapet mot RB Leipzig fikk Dieter Hecking sparken, ettersom Wolfsburg bare hadde vunnet én av sine syv første kamper i årets Bundesliga. U-19-trener, Valérien Ismaël har fått det midlertidige ansvaret for ulvene, men det ryktes at tidligere Chelsea, Tottenham og Zenit-trener, André Villas-Boas kan være på vei til Tyskland. Vil de sørge for mer spilletid til Borja Mayoral?

Mainz 2. oktober 0-0 (H) - Borja Mayoral var for første gang i troppen, men Dieter Hecking lot han sitte på benken hele kampen igjennom - selv om Wolfsburg trengte mål. 

RB Leipzig 16. oktober 0-1 (H) - Wolfsburg gikk på nok et tap hjemme mot nyopprykkede RB Leipzig. I jakten på utlikning fikk Borja Mayoral debuten sin, da han ble byttet inn for Luiz Gustavo med et snaut kvarter igjen å spille. Når spanjolen kommer inn så er det klokkeklart at han ønsker å vise seg frem. Mayoral prøver å involvere seg og jobber som en helt. Prøver å spille igjennom ledd og tør og prøve på mye - og lykkes med en del. Gjør alt i alt en god debut, og viser at han er klar for mer førstelagsfotball. 

Darmstadt 22. oktober 3-1 (B) - Selv med ny trener, så gikk Wolfsburg på nok en smell borte mot Darmstadt. Også her, i jakten på scoring, ble Mayoral byttet inn. Dog bare fem minutter denne gangen, og spanjolen fikk ikke tid til å sette sitt preg på kampen.

Heidenheim 26. oktober 0-1 (B) - Selv ikke mot laget fra Bundesliga 2 fikk Mayoral sjansen til å vise seg frem fra start for Wolfsburg. Spanjolen ble sittende på benken igjennom hele kampen, og måtte se Mario Gomez score seiersmålet i 1-0-seieren for Wolfsburg.

Bayer Leverkusen 29. oktober 1-2 (H) - Selv om Wolfsburg gikk opp i ledelsen så vant Bayer Leverkusen etter å ha scoret to mål i løpet av det siste kvarteret. Borja Mayoral ble kastet inn i håpet om utlikning, men på de tre minuttene han fikk rakk ikke spanjolen å sette sitt preg på kampen. 

Marcos Llorente - Deportivo Alavés

Det har vært en tøff måned for Marcos Llorente og Alavés. Fire kamper mot Sevilla, Málaga, Real Sociedad og Real Madrid har resultert i ett fattig poeng, og baskerklubben ligger nå bare ett poeng over Sporting Gijón på nedrykksplass. Det har vært en tøff måned spillemessig, men Marcos Llorente har fortsatt ikke gjort seg bort.

Sevilla 1. oktober 2-1 (B) - Alavés sin første kamp i oktober var borte mot Sevilla, på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, en stadion hvor flere av storlagene har slitt i foregående sesonger. Marcos Llorente spilte en grei kamp, men slet litt med farten til noen av Sevilla-spillerne, noe som gikk utover Vitolo og som sørget for at den tidligere Castilla-spilleren fikk sitt første gule kort for sesongen. Grei kamp av Llorente, men ikke like dominant som tidligere mot et godt Sevilla-lag.

Málaga 16. oktober 1-1 (H) - I kamp mot tidligere Castilla-lagkamerat, Diego Llorente og navnebror Marcos spiller en kjempekamp! Jobber knallhardt og vinner alt av dueller både i luften og langs bakken. I løpet av kampen bommer spanjolen bare på tre pasninger, og får en treffsikkerhet på 94% på pasningene sine. En av Alavés' aller beste spillere, tross et litt skuffende resultat. 

Real Sociedad 22. oktober 3-0 (B) - Det blir vanskelig å trekke frem veldig mye positivt når laget ditt taper 3-0, men Marcos Llorente var faktisk blant de bedre. Vinner de fleste duellene han er involvert i og fikk en treffsikkerhet på 88% på pasningene sine. Alt i alt en grei kamp av spanjolen, tross et meget skuffende resultat.

Har du sett noen av de utlånte Real Madrid-spillerne i løpet av den siste måneden?

Pmn6