Extra large  1rm9462
UEFA YOUTH LEAGUE: Juvenil A sikret onsdag tre nye poeng, og nærmer seg utslagsrundene med stormskritt.

Ny seier for Juvenil A

Juvenil A har en fot i utslagsrundene etter en ny seier mot Legia Warszawa onsdag.

Legia Warszawa U19 1-2 Real Madrid Juvenil A
Dolcan Arena
UEFA Youth League, gruppespill

Juvenil A: Zidane; Zábarte, Álex Martin, Hernando, David, Seoane (Martín 69'), Toni, Óscar (Bravo 81'), Alberto, Sergio Díaz (Echu 75'), Dani Gómez

Guti sitt Juvenil A sikret seg tre nye poeng i UEFA Youth League med 1-2 seieren over Legia Warszawa U19 på onsdag. Dette vil si at U19 laget som representerer Real Madrid i turneringen har et bein i utslagsrundene med ti poeng, hvilket betyr tabelltopp. Juvenil A reiser til Lisboa for å spille mot tabelltoer Sporting CP U19 den 22.november, og kan ved poeng i den kampen sikre avasement til utslagsrundene. 

Juvenil A kontrollerte oppgjøret fra kampen ble blåst i gang, og hadde ballen store deler av kampen. Legia Warszawa U19 svarte med å legge laget lavt, som gjorde det vanskelig for Guti sine gutter å bryte gjennom. Selv med en lavtliggende motstander forsøkte Juvenil A å spille seg til sjansene, og fem minutter før hvilen høstet de frukter av det harde presset. Det meste gikk gjennom Juvenil A sin kaptein Óscar i første omgang, og det var han som hadde den målgivende pasningen på det første målet. Etter å ha hatt ballen på Legia U19 sin banehalvdel i lengre tid, spilte Óscar en god pasning i bakrom til Toni, som skrudde ballen i mål til 0-1 ledelse. 

Legia Warszawa ble slitne mot slutten av den første omgangen, og på overtid av førsteomgang satte Alberto inn Juvenil A sitt andre for dagen, etter et meget godt skudd fra om lag 16 meter. Det flotte skuddet til Alberto sikret 0-2 til pause. Kampen åpnet seg mer opp i andre omgang, hvor både Alberto og Dani Gómez var nære å øke ledelsen for gjestene, men en god Majecki hindret dette. Tross at de kontrollerte kampen fullstendig i begge omganger, så var det Legia som skulle score kampen siste mål. Fire minutter på overtid skjøt Nawotka et ufarlig skudd fra om lag 35 meter, men en klønete Luca Zidane bokset ballen opp i lufta med en ekkel skru, slik at ballen skrudde tilbake inn i mål. Dermed endte det 1-2 i Warszawa, og Juvenil A er fortsatt ubeseiret i turneringen. 

Hvor langt tror du Juvenil A når i turneringen? 

Pmn6