Extra large real madrid logo

Offisielt: Cristiano Ronaldo til 2021

Portugiseren forlenger kontrakten sin som opprinnelig skulle gå ut i 2018, til 2021.

Bare timer etter at Real Madrid slo Leganés kom nyheten om at tidenes mestscorende Real Madrid-spiller, Cristiano Ronaldo har forlenget kontrakten sin med Los Blancos. Kontrakten til portugiseren gikk opprinnelig ut i 2018, men skal nå forlenges til 30. juni 2021, altså en femårig forlengelse. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse vedrørende Ronaldos kontraktsforlengelse.

Det offisielle arrangementet for forlengelsen av Cristiano Ronaldos kontrakt vil ta sted i morgen, mandag 7. november klokken 13:30 i presidentboksen på Santiago Bernabéu. Den portugisiske angriperen vil forlenge kontrakten hans til 30. juni 2021. Klubbpresident Florentino Pérez og spilleren selv vil delta på arrangementet. 

Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid sommeren 2009, for det som da var tidenes dyreste overgangssum, €94 millioner. Siden den gang har portugiseren bøttet inn mål for både klubb og landslag. Han har scoret  371 mål for Real Madrid, og er tidenes mest scorende for klubben. Han har vunnet det som vinnes kan, og kan skimte med blant annet fire ganger Ballon d'Or-vinner, La Liga, Champions League, Copa del Rey, FIFA Club World Cup og Gullstøvelen som noe av det han har vunnet under sin tid i Real Madrid.

Kan Cristiano Ronaldo være på topp i fem år til?

Pmn6