2-0: Martin Ødegaard setter inn dagens andre mål for Castilla!

Scoringer av Sergio Díaz og Martin Ødegaard sørget for at Castilla slo bunnlagte Sestao River.

Søndag 6. november, kl. 17:00

1-0 Sergio Díaz (46') Assist: Achraf Hakimi
2-0 Martin Ødegaard (73') Assist: Enzo Zidane

Castilla XI: Abad - Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner (Tejero 52') - Febas, Valverde - Ødegaard, Díaz (Campuzano 84'), Enzo - Vergos (Muñoz 59')

Etter at A-laget slo Leganés tidligere i dag var det duket for ny Castilla-kamp på Estadio Alfredo di Stéfano litt senere. Real Madrid Castilla tok i mot bunnlaget Sestao River. Kampen begynte med et smell, da Enzo Zidane spilte igjennom greske Nikos Vergos etter bare et halvt minutt. Den tidligere Elche-spissen klarte ikke sende Castilla i føringen, og bommet på gigantsjansen. Utover i førsteomgangen var det to jevne lag som utliknet hverandre. Castilla var det beste laget, men klarte ikke bryte ned laget fra Baskerland. Det ble etterhvert en relativt kjedelig omgang, og da lagene gikk til pause var stillingen 0-0.

Andre omgang begynte nesten nøyaktig som den første, nemlig med en gigantisk Castilla-sjanse. Achraf Hakimi spilte igjennom Sergio Díaz som rundet keeper og satte inn 1-0, det var en perfekt start for Castilla. Man kan trygt si at dette var en kamp med to vidt forskjellige omganger, siden den første omgangen var kjedelig, så var andre omgangen tilnærmet et fyrverkeri. Castilla ville ha dagens andre, og Sestao River ønsket seg en utlikning. Dette sørget for at det ble store sjanser til begge lag, men ingen av lagene kan skryte på seg å ha vært dødelig effektive. En strek i regningen ble det at Abner måtte byttes ut med nok en skade. Brasilianeren har de siste årene gått igjennom tre alvorlige korsbåndsskader, men denne gangen så det ikke ut til å være like alvorlig.

Et drøyt kvarter før slutt skulle derimot Castilla få betalt. Hvittrøyene vant ballen høyt i banen og Federico Valverde spilte igjennom Enzo Zidane. Franskmannen kriget ballen videre til Martin Ødegaard som hadde få problemer med å sende ballen i mål med høyrefoten. Resten av kampen hadde Castilla relativt god kontroll, og det hele endte med 2-0 til Castilla, som nå ikke har tapt hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano siden 1. oktober.

Castillas beste: Achraf Hakimi