Extra large sergio d az 11.11.2016 n2
TOPPSCORER: Sergio Díaz er Castilla sin toppscorer, fortsetter han scoringsformen mot Arenas Club?

Før Castilla-kamp: Arenas Club (B)

Real Madrid reiser til Baskerland for å møte Arenas Club, som ligger på 3. plass på tabellen.

Arenas Club - Real Madrid Castilla
Estadio de Gobela , Gobela
Segunda B, jornada 14
Lørdag 12. november, kl. 17:00
Realmadrid TV

Det er landslagspause og det betyr som regel lite klubbfotball, men Segunda B ruller videre! Lørdag pakker Real Madrid Castilla sakene sine og reiser til Baskerland for å møte Arenas Club. Det er dog flere spillere som mangler, grunnet nettopp landslagspausen. Verken Martin Ødegaard, Philipp Lienhart, Achraf Hakimi eller Luca Zidane er tilgjengelige til morgendagens kamp. De to førstnevnte skal i løpet av de kommende dagene spille viktige U21-kamper for landene sine.

Martin Ødegaard og Norge skal spille playoff til U21 EM mot Serbia, mens Philipp Lienhart og Østerrike skal møte Spania, med Marco Asensio i spissen. Brasilianske Abner er heller ikke med i troppen, etter å ha fått seg en liten smell i forrige runde. Santiago Solari ønsker ikke å ta noen sjanser med den skadeutsatte brasilianeren. Luca Zidane skal etter planen være Frankrike U19 sin kaptein, da blåtrøyene skal møte Georgia. Achraf Hakimi er tatt ut på Marokko sitt U23 landslag. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Craninx.
Forsvar: Sánchez, Salto, Hermoso, Tejero og Quezada.
Midtbane: Cedrés, Tena, Enzo, Seoane, Febas, Muñoz, Valverde og Lin.
Angrep: Díaz, Vergos og Campuzano.

Real Madrid Castilla, som ligger på 6. plass på tabellen, skal møte Arenas Club, som ligger på 3. plass. Baskerklubben ligger bare ett fattig poeng foran hvittrøyene fra hovedstaden. Arenas Club, eller bare Arenas som mange kaller dem, har vunnet de tre siste kampene sine. Castilla har ikke tapt på over en måned, så det er to lag i god form som møtes i Baskerland lørdag ettermiddag. 

Mulig startellever:

                   Carlos Abad
  Tejero, Salto, Hermoso, Quezada
                 Febas, Valverde
         Cedrés, Díaz, Enzo
                        Vergos

Skal du se morgendagens kamp?

Pmn6