Extra large febas  2rm0159thumb4567890
BANENS BESTE: Aleix Febas var banens beste da Real Madrid Castilla spilte uavgjort mot Arenas Club.

Castilla-referat: Arenas Club (B)

Etter en jevnspilt kamp endte det med poengdeling mellom Arenas Club og Real Madrid Castilla.

Arenas Club 1-1 Real Madrid Castilla
Estadio de Gobela , Gobela
Segunda B, jornada 14
Lørdag 12. november, kl. 17:00

0-1 Aleix Febas (37') Assist: Luismi Quezada
1-1 Dani López (43') Assist: Imanol Aguiar

Castilla XI: Abad - Tejero, Salto, Hermoso, Quezada - Tena, Valverde - Muñoz, Díaz, Febas - Vergos (Cedrés 73')

Real Madrid Castilla gjestet Estadio de Gobela for å møte Arenas Club i ettermiddag. I pøsregnet i Baskerland var det en jevnspilt kamp, uten de helt store sjansene. Hjemmelaget scoret etter rundt 12 minutter, men målet til Dani López ble korrekt avblåst for offside. Castilla var det beste laget spillemessig, men det var Arenas Club som fikk de få sjansene som kom. Men alle gangene vertene nærmet seg ledermålet, sto Carlos Abad i veien.

Det var dog Castilla som skulle få kampens første mål. Etter 37 minutter spilte hvittrøyene seg fint frem på sin venstre side, og ballen havnet hos Luismi Quezada. Spanjolen slo inn et hardt og lavt innlegg, som havnet hos Aleix Febas. Spanjolen, som signerte ny kontrakt i midtuken, dro til på en touch. Ballen gikk via en Arenas Club-spiller, og i mål. Det tok derimot ikke lang tid før hjemmelaget svarte. Drøyt fem minutter etter 1-0-målet til Castilla utliknet nemlig vertene. Et frispark ble svingt innover, og etter litt klabb og babb i feltet fikk nevnte Dani López satt inn utlikningsmålet. 1-1 var også stillingen da lagene gikk til pause.

Etter pause fortsatte kampen likt som i første omgang. Nemlig at Castilla var best spillemessig, og at Arenas Club hadde de største sjansene. Andre omgangen var såppas jevnspilt at kampen til tider ble litt kjedelig. Det tok også rundt et kvarter av andre omgangen før Castilla fikk sin første ordentlig store sjanse. Nikos Vergos vendte opp og prøvde seg på et skudd fra rundt 40 meter, skuddet duppet og landet oppå tverrliggeren. Bare sekunder senere traff også vertene treverket, da et skudd gikk i stanga, så i hodet til Carlos Abad før ballen trillet ut til hjørnespark. Dermed endte det også 1-1 i Baskerland, og Castilla står nå med 22 poeng på 14 kamper.

Castillas beste: Aleix Febas