Extra large  3am0749
EL DERBI: Ramos, Pepe, Benzema og Casemiro sikter seg inn på El Derbi i deres comeback.

Sikter seg inn mot El Derbi

Real Madrid sin kvartett med skadde spillere sikter seg inn på kampen mot Atlético Madrid.

Det er kun seks dager til årets første El Derbi, hvilket er kallenavnet på kampen mellom Atlético Madrid og Real Madrid. En kamp som er mellom to av verdens beste lag, og et derby som har tatt mange steg de siste årene med å bli et av de største i verden. Los Blancos har slitt stort med å beseire byrivalen på Vicente Calderón de siste sesongene, og man må helt tilbake til april 2013 for å finne sist de helhvite vant i LaLiga på rivalens hjemmebane. Skadesituasjonen til Real Madrid gjør det heller ikke bedre. 

Per nå er fem av Real Madrid sine viktigste spillere skadet, Ramos, Pepe, Benzema, Casemiro og Kroos, hvor de fire førstnevnte alle øyner en retur mot rivalen. Det varierer stort mellom skadene, hvor Pepe har en skade i låret, Benzema i hoften, Ramos i kneet og Casemiro jobber seg tilbake fra et brudd i beinet, men felles for kvartetten er at de alle håper å være klare til El Derbi. Alle fire har vært på treningsfeltet denne uken, hvor deres øvelser har variert. 

Trioen med Benzema, Pepe og Casemiro har alle deltatt i rolige ballaktiviteter denne uken, mens Ramos har kombinert tekniske øvelser med trening på studio. Begge de to største spanske mediene som følger Real Madrid tett, MARCA og AS har meldt at det er mulig at alle fire er tilbake mot Atlético i El Derbi, mens det er størst usikkerhet rundt Ramos og Casemiro. Benzema på sin side har vært litt av og på med sin hofteskade denne sesongen, mens Pepe begynner å nærme seg en retur. 

Spillerne selv ønsker å være tilbake til storoppgjøret mot byrivalen, som er en av sesongen viktigste kamper, men det er usikkert hvor vidt enkelte av spillerne rekker kampen som kun er om seks dager. Ramos tweetet lørdag at han var klar til å møte Iniesta i El Classico som svar til en av hans tweets, og Casemiro er den andre spilleren som de fleste medier er usikre på. Bortsett fra de spanske mediene så er det stor tvil om at brasilianeren er klar mot rivalen, uansett hvor mange av som rekker kampen eller ikke, så går ting i riktig retning for kvartetten som alle snart er tilbake på banen igjen. 

Tror du vi får se kvartetten i El Derbi? 

Pmn6