Extra large  he25559
SVAK: Enzo Zidane var, sammen med resten av Castilla-laget, meget svak i hjemmekampen mot Logroñés.

Castilla-referat: Logroñés (H)

Real Madrid Castilla ble utspilt og latterliggjort på eget gress da Logroñés gjestet Madrid.

Real Madrid Castilla 0-4 Logroñés
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 15
Lørdag 19. november, kl. 17:00

0-1 César Caneda (25')
0-2 Antxon Muneta (35') Assist: Jamie Paredes
0-3 Adrián Pazó (37') Assist: Antxon Muneta
0-4 Pablo Espina (50')

Castilla XI: Abad - Hakimi, Lienhart, Hermoso, Quezada - Valverde, Febas - Ødegaard (Lin 66'), Díaz (Muñoz 56'), Enzo (Tejero 56') - Vergos

Man skal aldri ta lett på en fotballkamp. Opp igjennom årene har man sett utallige ganger hvor et lag har undervurdert motstanderen, og har måttet betale for dette. I ettermiddag gjestet Logroñés Madrid for å møte Castilla. Logroñes lå på en 14. plass før kampen, mens vertene lå på en 6. plass. I teorien skulle det absolutt være en overkommelig motstander for de kongehvite fra Madrid, men den gang ei. Castilla startet kampen godt og de første 20 minuttene tilhørte hjemmelaget, som hadde veldig mye ball og skapte sjanser. 

Etter rundt 25 minutter fikk gjestene en corner. Carlos Abad var oppe og plukket ballen, og alt så trygt ut. Så skjedde det som ikke skulle skje. Spanjolen mistet ballen i føttene på César Caneda som sendte ballen rett i mål, Castilla lå under mot spillets gang. Unggutta så litt sjokkert ut, og kom seg aldri opp på nivået de hadde før 0-1-målet. Ti minutter senere rullet bortelaget opp nok et angrep, som Antxon Muneta satte i mål via tverrliggeren. Castilla hadde nok en gang marginene mot seg. 

Om ikke Castilla var litt lamslåtte fra før av så ble de i alle fall det nå, noe som også syntes. Bare to minutter etter at Logroñés doblet ledelsen lå ballen nok en gang i nettet bak Carlos Abad. Målscorer Antxon Muneta slo et frispark inn, markeringen til Castilla var totalt fraværende og Adrián Pazó kunne sette inn 3-0-målet upresset fra et par meter. Lagene gikk til pause på stillingen 0-3 til bortelaget, og både fansen, spillerne og støtteapparatet til Real Madrid Castilla var sjokkerte.

Etter pause kom Castilla i ut et voldsomt press for å få reduseringen sin. Nikos Vergos var nærme bare minutter etter pause, men en glimrende redning av Logroñés-keeperen sørget for at stillingen fortsatt var 0-3. Dette skulle ikke bli bedre når Castilla skulle få en mann utvist. Logroñés rullet opp et vakkert angrep, og avsluttet på mål. Carlos Abad var utspilt, og i spanjolens fravær tok Achraf Hakimi ansvaret som keeper, noe dommeren ikke satte pris på. Dette resulterte i rødt kort til Achraf Hakimi og straffe til Logroñés, som bortelaget satte iskaldt i mål. 

Castilla fikk aldri med seg sin etterlengtede redusering, og Logroñés scoret heller ingen flere mål. Dermed endte det med 0-4-tap hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Castilla må opp mange hakk dersom de skal klare målsetningen for årets sesong - opprykk til LaLiga 1|2|3. 

Castillas beste: Aleix Febas

Så du dagens begredelige forestilling?

Pmn6