Extra large  n0y4059
VIDERE: Med seier mot Sporting CP U19 er Juvenil A videre til utslagsrundene i UEFA Youth League.

Juvenil A til utlagsrundene

Guti sine gutter vant komfortabelt i Lisboa og er videre til utslagsrundene i UEFA Youth League.

1-3 Franchu (72')

Juvenil A: Luca; Achraf, Álex, Manu, Cobo, Seoane (Zabarte, 71’), Martín, Óscar, Sergio Díaz (Echu, 67’), Mario and Franchu (Álvaro, 80’).

Det var Sporting CP U19 som kom best i gang, og de presset hardt fra start, men det var Guti sine gutter som scoret først. Syv minutter ut i kampen fikk Juvenil A et frispark litt inn på vertene sin banehalvdel, og det ble kjapt slått til Sergio Díaz som tok ned ballen og satte den sikkert i mål til 0-1. Sporting CP satte kraftig press igjen etter målet i mot, men de store sjansene uteble. Etter kvarteret spilt jevnet kampen seg mer ut.

I andre halvdel av kampen tok Juvenil A over kontrollen mer og mer, og syv minutter før pause doblet de ledelsen. Det kom nok en gang etter et frispark, men denne gangen var det på siden av 16-meteren. Frisparket ble slått inn og endte opp hos Manu Hernando etter litt klabb og babb. Manu headet mot mål, men en god Sporting CP målvakt reddet headingen og ga en retur som Manu fulgte opp og satte i mål til 0-2. Dermed tok Guti sine gutter med seg en komfortabel ledelse inn til pause.

Det var Juvenil A som åpnet andre omgang best, selv om kampen tidvis bølget frem og tilbake, så kontrollerte de oppgjøret. Mot spillets gang så reduserte Sporting CP med 20 minutter igjen å spille. Scoringen kom etter en rekke svake involveringer fra Guti sine gutter defensivt, og selv om Luca reddet den første muligheten så hadde han ingen sjanse til å holde den neste borte fra nettmaskene.

Vertene fortsatte presset etter målet, men denne gangen var det Juvenil A som scoret mot spillets gang. David snappet opp en ball på egen banehalvdel og stormet fremover i et voldsomt tempo. Han vandret med ballen hele veien til motstandernes 16-meter, før han spilte en pasning med hælen til Franchu, som lobbet ballen vakkert over målvakten til 1-3. Dette betyr at Juvenil A tok sin fjerde seier av fem mulige i UEFA Youth League og er allerede videre til utslagsrundene.