Extra large bale
SKAL OPERERES: Gareth Bale må under kniven etter ankelskaden han pådro seg mot Sporting CP.

Skadeoppdatering: Gareth Bale

Waliseren må under kniven og er definitivt ferdigspilt for 2016.

I går kom nyheten om at Gareth Bale hadde pådratt seg en alvorlig vridning i høyre ankelen. Prognosen lød slik at waliseren måtte ta det helt med ro i tre uker, så skulle skaden evalueres på ny. Dersom ankelen til lynvingen ikke var bedre etter tre uker var siste utvei en operasjon, som ville sette han ute av spill i rundt åtte uker. Ny har skadesituasjonen tatt en ny vending, og Bale skal opereres allerede neste uke. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse vedrørende Gareth Bale sin operasjon.

Real Madrid Sanitas' medisinske personell har besluttet at Gareth Bale skal gjennomgå en operasjon som følge av det deplasserte leddbåndet i hans høyre ankel. Operasjonen vil ta sted på Kong Edward VII sykehuset, tirsdag 29. november. Operasjonen vil utføres av Dr. James Calder, under oppsyn av klubbdoktor Jesús Olmo og Mikel Aramberri.

James Calder er navnet på doktoren som skal operere ankelen til Gareth Bale. Briten spesialiserer seg på ankel og fot-skader, så Real Madrids rekordsignering bør være i særdeles trygge hender. Calder har blant annet operert rugby-spillere, ballett-dansere og andre atleter. Han har blant annet operert den skadeplagede briten, Jack Wilshere, som takket James Calder via sin Instagram-konto. 

Som vanlig så ryktes det mangt når en Real Madrid-spiller har blitt skadet, særlig når det er en av Gareth Bales kaliber. MARCA er en av avisene som ofte treffer godt med prognosene sine, og de mener å vite at Gareth Bale definitivt er ute i to måneder. Dette vil si at waliseren er ferdigspilt i 2016, og vil blant annet gå glipp av El Clásico, gruppefinalen mot Borussia Dortmund i Champions League, FIFA Club World Cup i tillegg til bortekamper mot både Sevilla og Valencia. Dersom alt går etter planen vedrørende Bale sin opptrening etter skaden, så kan vi håpe på å se waliseren tilbake på banen tidlig i februar. 

Ánimo Gareth!

Pmn6