Extra large martin
SCORING TIL INGEN NYTTE: Martin Ødegaards frisparkscoring klarte ikke hindre at Real Madrid Castilla tapte.

Castilla-referat: SS Reyes (B)

Real Madrid Castilla hadde marginene mot seg da det ble tap i Baskerland.

2-1 Ruben Negredo (54')

Real Madrid XI: Abad - Tejero, Lienhart, Hermoso - Tena, Valverde (Quezada 61') - Lin (Vergos 67'), Febas, Ødegaard (Enzo 73') - Muñoz, Díaz

Det var tid for lunsjkamp i Segunda B da Real Madrid Castilla tok turen til Baskerland for å møte San Sebastían San Sebastián los Reyes. Vertene lå på en 18. plass før kampen ble sparket i gang, mens Castilla lå på 7. plass.  Gjestene åpnet særdeles svakt, og SS Reyes kom til tre gode muligheter allerede før ti minutter var spilt. Real Madrid Castilla som i dag spilte i sine lilla bortedrakter slet med å komme seg inn i kampen. Allerede etter et kvarter scoret vertene kampens første mål. Real Madrid Castilla mistet ballen i angrep og SS Reyes kontret på gjestene. Kontringen havnet hos Fer Ruiz, som etter et par touch banket ballen i mål bak en sjanseløs Carlos Abad. Castilla hadde fått den verst tenkelige starten på kampen.

Etter scoringen kom Castilla seg mer og mer inn i kampen, og etterhvert kom også sjansene. Etter en snau halvtime kom kampens mest diskutable situasjon. Unggutta rullet opp et pent angrep som havnet hos Lin Liangming. Kineseren ble felt av en SS Reyes-forsvarer, og samtlige med hjertet i Real Madrid var sikre på at Castilla skulle få straffespark. Slik gikk det ikke, og Lin fikk det gule kortet for filming mens Febas fikk gult for protester til ingne nytte. Reprisene viser at SS Reyes-forsvareren ikke var i nærheten av ballen, og at Castilla ble snytt for et straffespark.

Det siste kvarteret før pause ble hektisk. Bare minutter etter situasjonen med Lin fikk SS Reyes en gigantsjanse. Broren til tidligere Real Madrid-spiller, Álvaro Negredo, Ruben Negredo skapte hodebry for Real Madrid Castilla-forsvaret. Spanjolen avsluttet hardt og kontant, skuddet gikk i tverrliggeren og ballen regelrett spratt i hendene til Carlos Abad. Castilla var heldige som ikke lå under 2-0. Tre minutter etter sjansen til vertene skulle Real Madrid nok en gang få marginene imot seg.

Etter en corner fikk Javi Muñoz revet seg løs og slått inn et innlegg. Innlegget var tilnærmet perfekt og landet hos Mario Hermoso. Kapteinen steg høyt til værs og stanget ballen kontant i stolpen. Ballen spratt så fra stolpen, ned i gresset og i den andre stolpen før den ble klarert. Hele Castilla-laget prøvde å overbevise dommeren om at ballen var inne, men dommer-teamet sto på sitt. Reprisene viste senere at hele ballen var inne, og Castilla hadde nå blitt snytt for både straffespark og scoring. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til San Sebastián los Reyes.

Etter pause gikk Castilla ut i et voldsomt press, de ønsket en utlikning. Gjestene kom ikke til noen store sjanser i løpet av starten på andre omgangen, men etterhvert skulle det betale seg. Castilla fikk frispark på rundt 18 meter. Både Álvaro Tejero, Sergio Díaz og Martin Ødegaard sto klare ved ballen. Det ble sistnevnte som fikk æren av å ta frisparket, som gikk via en SS Reyes-spiller og i mål. Castilla hadde fått utlikningen sin og nå skulle de jakte ledermålet sitt. Det var dog ikke lenge at lagene var like langt..

Bare minuttet senere klippet Álvaro Tejero ned en SS Reyes-spiller og fikk gult kort. Frisparket ble slått godt og nevnte Ruben Negredo stanget vertene i ledelsen, bare minuttet etter Ødegaard sin frispark-scoring. Nevnte Ødegaard holdt dog på å score dagens andre for Castilla. Et par minutter etter ledermålet til hjemmelaget kombinerte nordmannen fint med Lin Liangming. Avslutningen ble dog av det svake slaget og SS Reyes kunne puste lettet ut.

Castilla klarte ikke å komme seg til noen flere store sjanser, og kampen ebbet etterhvert ut i et 2-1-tap for bortelaget. Dette sørger for at Castilla nå ikke har vunnet siden 6. november. De unge lovende har i tillegg til gode å vinne på bortebane denne sesongen, og står så langt med tre tap og fem uavgjort på åtte bortekamper så langt denne sesongen.

Castillas beste: Martin Ødegaard