Extra large llorente 2rm4716
UTVIST: I år for Málaga, som i fjor for Rayo Vallecano, ble Diego Llorente utvist da han og Málaga holdt Barcelona til 0-0.

Leiesoldatene - Diego Llorente utvist

Hvordan har Real Madrids utlånte spillere gjort det i sine respektive klubber?

Denne sesongen skal vi i Peña Madridista Noruega kjøre en oppsummering på de Real Madrid-spillerne som er på lån i andre klubber. På denne måten håper vi å kunne gi bedre oversikt over hvordan de unge lovende gjør det, før de kanskje får muligheten på førstelaget neste sesong. Vi kommer til å oppdatere ved begynnelsen av hver måned. Spillerne som er på lån fra Real Madrid denne sesongen er Marcos Llorente, Borja Mayoral, Diego Llorente, Jesus Vallejo og Burgui.

Diego Llorente - Málaga

Skaden han pådro seg mot Marcos Llorenets Alavés holdt han ute i en liten måned. Den tidligere Castilla-spilleren gikk glipp av kampene mot Leganés, Atlético Madrid og Sporting Gijón. Bortekampen mot Barcelona var kampen Llorente var tilbake til, og spanjolen gikk rett inn i startelleveren. 

Barcelona 19. november 0-0 (B) - Gikk rett inn i startelleveren etter å ha vært ute med skade, og spilte en god kamp. Er knallgod i duellene langs bakken og i luften, og har få problemer med å slå særlig Luis Suárez og Neymar i disse duellene. Dog så er det et aldri så lite skår i gleden av spanjolen blir utvist etter 70 minutter for en hard og hensynsløs takling på Neymar. Grunnet det røde kortet så ble også denne kampen den eneste kampen den tidligere Castilla-spilleren spilte i november. 

Borja Mayoral - Wolfsburg

Borja Mayoral har ennå til gode å starte en kamp for Wolfsburg, men det har blitt to innhopp på spanjolen i løpet av november. Wolfsburg har fortsatt ikke fått på plass en ny trener etter Dieter Hecking, og det er knyttet spenning til om ulvene i det hele tatt ansetter en erstatter eller velger å gå for Valérien Ismaël.

Freiburg 5. november 0-3 (B) - Wolfsburg fikk sin andre seier i Bundesliga denne sesongen, men Borja Mayoral startet nok en gang på benken. Ble byttet inn ti minutter før kampslutt, og klarte ikke sette sitt preg på kampen. Slet litt med pasningsspillet, og fikk bare 43% treffsikkerhet på pasningene sine. 

Schalke 19. november 0-1 (H) - Ble sittende på benken igjennom hele kampen selv om Wolfsburg trengte mål. 

Ingolstadt 26. november 1-1 (B) - Starter nok en gang på benken, men fikk spille hele andre omgang da Wolfsburg måtte jakte utlikning. Jobber og sliter og løper som en hest, men klarer ikke involvere seg like mye som ønsket, blir dermed litt usynlig. Får en gigantsjanse men svikter i det avgjørende øyeblikket. Ikke overbevisende innhopp, men heller ikke katastrofalt dårlig, alt i alt et greit innhopp.

Burgui - Sporting Gijón

Det har ikke vært noen god måned for Burgui. Kun 30 minutter med førstelagsfotball er fasiten etter november. Mot Málaga var ikke spanjolen i troppen en gang, og grunnet en klausul i lånekontrakten mellom Real Madrid og Sporting Gijón så var han heller ikke med i troppen da lagene møttes forrige helg.

Real Sociedad 20. november 1-3 (H) - Startet på benken og ble byttet inn med en halvtime igjen av kampen. Sporting Gijón ble overkjørt av La Real, og det ble vanskelig for Burgui å involvere seg. Spanjolen ble ganske usynlig og kom bare til ett halvgodt skudd i løpet av den siste halvtimen.

Jesus Vallejo -  Eintracht Frankfurt

Jesus Vallejo fortsetter det gode spillet for Frankfurt. Spanjolen har spilt samtlige minutter av Frankfurts tre seire på like mange kamper i løpet av november og får masse skryt i tyske medier for sine prestasjoner. Det ryktes at Frankfurt har kontaktet Real Madrid for å forlenge lånet til 19-åringen. Frankfurt ligger i skrivende stund på en overraskende 3. plass i Bundesliga. 

Köln 5. november 1-0 (H) - Spiller en god kamp og er blant Frankfurts beste spillere. Er veldig god i det oppbyggende spillet og får en treffsikkerhet på 86% på pasningene sine. Vinner mesteparten av duellene mot storscoreren Anthony Modeste og gjør alt i alt en god kamp. 

Werder Bremen 20. november 1-2 (B) - Spiller en veldig lik kamp som mot Köln. Trygg og god i det oppbyggende spillet og for, også her, 86% treffsikkerhet på pasningene sine. Vinner mesteparten av duellene langs bakken og i luften. Nok en gang en godt gjennomført kamp.

Borussia Dortmund 26. november 2-1 (H) - Spiller en meget god kamp. Har god kontroll på Aubameyang nesten hele kampen, unntatt på scoringen. Grunnet gultrøyenes høye press så blir han ikke like god i det oppbyggende spillet, og får bare en treffsikkerhet på 56%. Meget god kamp av spanjolen!

Marcos Llorente - Deportivo Alavés

Marcos Llorente har virkelig etablert seg i et imponerende Alavés-lag! Etter å ha sittet på benken igjennom sin første kamp, så har spanjolen spilt samtlige mulige minutter for laget fra Baskerland. I skrivende stund ligger Alavés på en meget habil 13. plass på tabellen, noe Marcos Llorente skal ha mye av æren for. 

Osasuna 5. november 0-1 (B) - Spiller en kjempekamp! Ligger som et skjold foran forsvaret til Alaves, og vinner nesten alt av dueller langs bakken og i luften. Har ballen mest av samtlige 22 spillere på banen, da han hadde ballen i 9,7% av tiden. Slår nesten heller ikke en feilpasning, og har en treffsikkerhet på 92%. Banens desidert beste spiller. 

Espanyol 20. november 0-1 (H) - Spiller en god kamp, men er direkte delaktig i at det blir tap for Alavés. Slår en horribel feilpasning som Gerard Moreno bruker til å sette inn det avgjørende målet. Llorente har en treffsikkerhet på 90% på pasningene sine, og har i tillegg mest ballbesittelse av samtlige på banen. Alt i alt en grei kamp.

Villarreal 27. november 0-2 (B) - Spiller en grei kamp, men ikke like dominant som ved tidligere anledninger. Har en treffsikkerhet på 80% på pasningene, men vinner samtlige dueller langs bakken. Sliter litt mer i luftrommet, men gjør en godkjent kamp.

Hva syns du om spillernes prestasjoner?

Pmn6