Higuain tilbake i Madrid

Intervju med den argentinske spissen

Gonzalo Higuian er tilbake i den spanske hovedstaden etter operasjonen i Chicago. Noe av det første han gjorde var å sette seg ned med realmadrid.com og svare på noen spørsmål.

Hvordan han føler seg: -Jeg føler en fullstendig lettelse, både i hodet mitt og i kroppen. Jeg føler meg mer energisk og føler at jeg kan møte hva som helst nå. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar før jeg kan gå tilbake til å spille, men jeg er veldig glad og ivrig på å starte på opptreningen.

Operasjonen: -Legene har fortalt meg at jeg kunne forlate sykehuset på mine egne ben og ville sende meg tilbake til hotellet samme dag. Men vi bestemte oss for å tilbringe natten der som en forholdsregel. Samme dag som jeg forlot sykehuset begynte jeg å gå rundt Chicago, og jeg kunne gå time på time fordi den gleden jeg hadde fra operasjonen fikk meg til å glemme alt annet.

Støtte fra sine lagkamerater og fans: -Jeg blir emosjonell når jeg tenker på mine lagkamerater iført t-skjorte som støtter meg. Jeg sendte dem en takkemelding. Jeg har fått mange støttemeldinger fra nettsider og ulike sosiale nettverk. Det gjør meg stolt, ikke bare som spiller, men også som person. Jeg har så mye glede i meg at jeg er sikker på at alt går bra.

Verdsatt som fotballspiller og person: -Ingen husker titlene du har vunnet når du legger opp som fotballspiller, de husker deg hvis du var en god person og det er det viktigste for meg. Selvfølgelig er jobben min å spille fotball og vinne titler, men hvis du ikke er en god person kan du ikke like det. Og det er noe som jeg verdsetter høyt, noe som min familie og Real Madrid lærte meg. Jeg ble godt opplært og min familie og venner har alltid hjulpet meg med å se ting realistisk.

Ønske om å spille: Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg ønsker å spille. Hvis det å være på benken er vanskelig nok, tenk å måtte se alle kampene fra tribunen i månedsvis. Men det er hva jeg må gjøre nå og jeg har mental styrke til å overvinne disse tingene. Jeg håper å få det beste ut av denne situasjonen.

Pmn6