Extra large martin  degaard 30.11.2016 n2
GOD: Martin Ødegaard leverte en meget god forestilling for a-laget i midtuken, nå er han tilbake på Castilla.

Før Castilla-kamp: Navalcarnero (H)

Castilla jakter sin første seier siden starten av november når Navalcarnero gjester Madrid.

Real Madrid Castilla - Navalcarnero
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 18
Lørdag 3. desember, kl. 19:30
Realmadrid TV 

Selv om mye av fokuset er rettet mot helgens El Clásico så skal også Castilla ut i aksjon denne helgen. Castilla har ikke vunnet siden 2-0-seieren mot Sestao River 6. november. Santiago Solari har kommet med noen overraskelser i laguttaket sitt. Et navn som kanskje er ukjent for de fleste er Carlos Cobo. Spanjolen kom fra Córdoba i 2012 og spiller denne sesongen på Juvenil A, altså førstelaget av de tre juniorlagene til Real Madrid - ledet av Guti. I tillegg er Borja Sánchez med i troppen, og har mulighet for spilletid. Spanjolen har ikke spilt for Castilla siden tidlig i september.

Verken Álvaro Tejero eller Abner er med i troppen til morgendagens kamp. Tejero spilte en meget god kamp for a-laget under onsdagens Copa del Rey-kamp, og skal ha pådratt seg en liten smell her. Abner pådro seg en skade mot Sestao River og har ikke spilt for Castilla siden den gang. Skaden skal ikke være veldig alvorlig med tanke på hva brasilianeren har vært med på før, men det er uvisst når han er tilbake i spill. I tillegg er Achraf Hakimi tilbake i troppen etter å ha sonet karantene forrige helg.  

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar: Hakimi, Lienhart, Sánchez og Cobo
Midtbane: Sánchez, Cedrés, Ødegaard, Tena, Enzo, Lin, Febas, Valverde og Muñoz
Angrep: Díaz, Vergos og Campuzano

Laget som i morgen står på motsatt banehalvdel er Navalcarnero som ligger rett i utsiden av Madrid. Navalcarnero ligger på 10. plass på tabellen, bare ett poeng bak Real Madrid Castilla på 10. plass. Miguel García har vært en viktig brikke hos morgendagens bortelag denne sesongen, spanjolen er utlånt fra Castilla. Sannsynligvis vil ikke García spille morgendagens kamp grunnet at Real Madrid alltid inngår klausuler om at spillere som er utlånt fra Real Madrid ikke kan spille mot moderklubben. 

Begge lag kommer fra uavgjort-resultater, og Navalcarnero kommer ifra et 1-1-resultat mot Mensajero. Det er ingen utpregne enkeltspillere som har båret laget så langt denne sesongen, men et sterkt kollektiv har gitt dem seks seire, fire uavgjort og seks tap. Toppscoreren til Navalcarnero er en herremann ved navn Joaquín Cerdá. Spanjolen har scoret fem mål på femten kamper denne sesongen, og er klubbens toppscorer. 

Mulig startellever: 

                                         Carlos Abad
                 Tejero, Lienhart, Sánchez, Cobo
                                     Valverde, Febas
                             Ødegaard, Díaz, Enzo
                                                Vergos

Får Castilla en etterlengtet seier i morgen?

Pmn6