Extra large martin  degaard 4.12.2016
I FRANKRIKE: Martin Ødegaard spilte en grei kamp for Castilla i går, i dag ble han observert i Frankrike på Rennes sin stadion.

Martin Ødegaard observert i Frankrike

Ryktene om et mulig utlån til Rennes skyter i været etter at nordmannen i dag var tilstede i Frankrike.

Martin Ødegaard ble i sommer heftig ryktet til franske Rennes på utlån. Alt så klappet og klart ut, og til og med Rennes-trener, Christian Gourcuff uttalte at Ødegaard ville vært et godt tilskudd i spillertroppen. Overgangen fikk dog en bråstopp grunnet FIFAs strenge overgangsregelverk for spillere under 18 år. Dermed ble det i alle fall en halv sesong til med trening på a-laget til Real Madrid, og de fleste kampene for Castilla i Segunda B, gruppe 2. Det har uansett vært ventet at Ødegaard vil forsvinne på lån når januar-vinduet åpner, fordi da er nemlig nordmannen myndig. 

I ettermiddag spilte nevnte Rennes mot Saint-Étienne på sin hjemmebane, Roazhon Park. Før kampen begynte ryktene og svirre om at Martin Ødegaard og hans far Hans-Erik Ødegaard ville være til stede under kampen, noe som satte fyr på ryktene om en låne-overgang. Litt etter kampen startet kom også bildebeviset på at midtbanespilleren befant seg i Frankrike. Der fikk nordmannen se sine potensielle fremtidige lagkamerater slo Saint-Étienne med Ole Kristian Selnæs på banen 2-0. Martin og Hans-Erik skal ha vært på kamp sammen med tidligere Manchester United-spiller, Mikaël Silvestre. Franske Silvestre jobber forøvrig til daglig med spiller-rekrutering i Rennes.

Etter kampen skal Hans-Erik og Martin Ødegaard ha blitt sittende igjen sammen med Mikaël Silvestre, her skal temaet ha vært den fremtidige låne-overgangen. Det er foreløpig ukjent om Ødegaard faktisk er i Frankrike for å skrive under på en mulig låneavtale, eller om det bare er for å bli litt bedre kjent med klubben. I følge Arilas Ould-Saada på Twitter, som følger fransk fotball tettere enn de aller fleste så skal folk innad i klubben tro at avtalen er inne i sin siste fase og at dette møtet skal ferdigstille avtalen. 

Tror du Martin Ødegaard blir Rennes-spiller?

Pmn6