Extra large  1rm0414
UEFA YOUTH LEAGUE: Juvenil A tapte den siste kampen i gruppespillet mot Borussia Dortmund.

Tap for Juvenil A

Juvenil A tapte den siste kampen i UEFA Youth League gruppespillet.

1-3 Kopacz (82') - assist Amenyido

Juvenil A: Zidane; Tati, Soti, Álex Martin, David, Valverde, Seoane (Martín 57'), Segura (Gori 68'), Alberto, Llario (Siddiki 74'), Mario

Borussia Dortmund U19: Bansen; Passlack, Killian, Sechelmann, Beste, Mangala, Amenyido, Burnic, Baxmann, Kyeremateng, Bruun Larsen

Onsdag var det duket for den siste kampen i UEFA Youth League gruppespillet for Real Madrid Juvenil A som allerede var videre til utslagsrundene. Grunnet det faktumet at de allerede var videre så ble spillere som Achraf, og Sergio Díaz ikke tatt med i troppen denne gang, og flere av de yngre talentene fikk sjansen i stedet. Det var vertene som kom best i gang, og styrte store deler av første omgang.

Selv om det var Juvenil A som kom best i gang, og tidvis styrte kampen, så var det få sjanser som kom ut av det. Dette så imidlertid ut til å endres midtveis i første omgang, da Mangala fikk direkte rødt kort for sin harde takling på Segura. Utvisningen resulterte i at Juvenil A slapp lettere til, men målvakten til Dortmund var i det umulig hjørnet og hindret både Llario og Toni på deres gode sjanser. På overtid i første omgang fikk omsider Llario ballen forbi Bansen, etter at Alberto slo en pasning ut fra dødlinja, som Llario scoret på.

Det så ut til at Guti sine gutter skulle kontrollerte inn en seier i andreomgang, men de tyske ungguttene ville det annerledes. Allerede syv minutter ut i omgangen utliknet Baxmann etter en svak inngripen av Zidane, og etter dette handlet det meste om Dortmund. 15 minutter senere fikk tyskerne en straffe som Luca Zidane først laget og siden reddet, men returen satte Amenyido inn til 1-2. Åtte minutter før full tid ble snuoperasjonen komplett da Kopacz satte inn Dortmund sitt tredje, som fastsatte sluttresultatet til 1-3.

Dette vil da si at Juvenil A gikk på sitt første tap i UEFA Youth League gruppespillet denne sesongen. Selv om det ble tap i kampen mot Dortmund sine unggutter, vant Guti sine gutter gruppen komfortabelt, og hadde hele fem poeng ned til nærmeste utfordrer. Nå går veien videre til utslagsrundene, hvor trekningen tar sted mandag og Juvenil A kan møte følgende lag: Basel, Benfica, Monaco, Manchester City, København og Juventus.