Extra large santiago solari 10.12.2016
PRESSET: Santiago Solari er en under press når Castilla gjester Mensajero uten å ha vunnet på over en måned.

Før Castilla-kamp: Mensajero (B)

Castilla reiser til Kanariøyene i jakten på en etterlengtet seier.

Mensajero - Real Madrid Castilla
Estadio Silvestre Carrillo , Santa Cruz de La Palma
Segunda B, jornada 18
Søndag 11. desember, kl. 12:30
Realmadrid TV 

Etter en mildt sagt kontroversiell kamp mot Navalcarnero i forrige runde gjør Castilla seg klare for nok en runde i Segunda B. Castilla reiser til Kanariøyene uten en av sine aller viktigste spillere, Aleix Febas. Spanjolen fikk, som kjent, rødt kort i forrige runde mot Navalcarnero i forrige runde og må sone karantene denne runden. Carlos Cobo, som fikk sin debut for Castilla i forrige runde, må også sone karantene etter at også han ble vist det røde kortet under forrige rundes poengdeling. I tillegg er Mario Hermoso tilbake etter å ha sonet karantene for antall gule kort i forrige runde. Álvaro Tejero er også tilbake etter at han sto over forrige runde grunnet en liten skade. Den store overraskelsen er at Enzo Zidane ikke er med i troppen. Det er ikke meldt om noen skade på franskmannen og det er derfor uvisst hvorfor Zinedine Zidanes sønn ikke er med i troppen til morgendagens kamp.

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Lienhart, Hermoso og Quezada
Midtbane:
Sánchez, Cedrés, Ødegaard, Tena, Lin, Seoane, Valverde og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

Morgendagens motstander heter Mensajero, og ligger på en 15. plass på tabellen. Mensajero kommer ifra et 3-0-tap mot den suverene serielederen Albacete. Totalt så står Mensajero med fire seire, fem tap og hele åtte uavgjort på 17 kamper så langt denne sesongen. Mensajero har ingen utpekt storscorer som har båret dem igjennom sesongen, men klubben har hele ti forskjellige målscorere. Den spilleren som står med flest nettkjenninger for morgendagens motstander er Ale González, som har scoret fire mål på 14 kamper så langt denne sesongen. 

Opp igjennom historien har Real Madrid Castilla møtt Mensajero bare seks ganger. Av disse seks kampene så har laget fra den spanske hovedstaden gått seirende ut ved fem anledninger, mens Mensajero har vunnet en av møtene. Castilla møtte Mensajero ved to anledninger forrige sesong, og ved begge møtene gikk de hvitkledde seirende ut med henholdsvis 2-1 og 1-0. Castilla trenger sårt en seier ettersom de ikke har vunnet på over en måned. Med det kravstore Real Madrid-styret så skal man ikke se bort ifra at Santiago Solari følet presset før morgendagens kamp.

Mulig startellever: 

                                         Carlos Abad
                Hakimi, Lienhart, Hermoso, Tejero
                                    Valverde, Tena
                          Ødegaard, Díaz, Lin
                                          Campuzano

Blir det seier på Castilla i morgen?

Pmn6