Extra large  2rm0048
SCORET: Víctor Campuzano scoret sitt første mål som Castilla-spiller mot Mensajero, og det var et mål av det vakre slaget.

Castilla-referat: Mensajero (B)

Castilla kjempet til seg et poeng borte mot Mensajero.

2-2 Nikos Vergos (86') Assist: Achraf Hakimi

Real Madrid Castilla XI: Abad - Hakimi, Lienhart, Hermoso, Tejero - Tena, Valverde - Ødegaard, Muñoz, Díaz (Cedrés 58') - Campuzano (Vergos 71')

Det var duket for lunsjkamp i Segunda B, gruppe to da Castilla dro til Kanariøyene for å spille mot Mensajero. Kampen var jevn i starten men Castilla hadde et lite overtak på vertene. Castilla hadde det lille overtaket i banespillet, men slet med å skape de helt store sjansene. Det var vertene som kom til kampens første store sjanse. Mensajero spilte seg igjennom Castilla-forsvaret og kom alene med Carlos Abad i Castilla-målet. Spanjolen vartet opp med en fantastisk redning og holdt Castilla inne i kampen.

Etter Mensajero sin store sjanse våknet Castilla for alvor opp, og bare fem minutter senere var det gjestene sin tur til å skape en stor sjanse. Sergio Díaz dro seg innover og fyrte av et godt skudd. Dessverre for Castillas sin del så var Mensajero sin keeper med på notene og skuddet ble reddet. Etter snaut 40 minutter skulle dog ballen havne i nettet. Mensajero kjempet seg til en corner og Cristian Portilla svingte ballen innover. Corneren var god og på bakerste stolpe steg Nacho Rodríguez høyt til værs og stanget hjemmelaget i ledelsen. Castilla maktet ikke svare før hvilen og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Etter hvilen gikk dog bortelaget ut i et voldsomt tempo i jakten på et utlikningsmål. Det tok heller ikke mange minuttene før Castilla fikk det nødvendige utlikningsmålet. Real Madrid Castilla rullet opp et pent angrep og ballen havnet hos Federico Valverde som spilte videre til Víctor Campuzano. Den tidligere spanske spissen vendte opp på en femøring og dunket ballen i mål via tverrliggeren. Castilla fikk blod på tann og nå jaktet de seiersmålet for å kunne sikre seg sin første borteseier for sesongen.

I jakten på seier ble både Cristian Cedrés og Nikos Vergos byttet inn. Castilla hadde banespillet men som i førsteomgang så slet de med å skape de helt store sjansene. Med et kvarter igjen av kampen skjedde det som ikke skulle skje. Mensajero kom på en sjelden visitt. Juanda mottok ballen og slo inn til Yeray Pérez som stanget vertene i ledelsen for andre gang i kampen. Castilla hadde et kvarter på seg i jakten på utlikning. Castilla kom i et voldsomt press, noe som betalte seg. Snaut fem minutter før slutt rullet Castilla opp et angrep som havnet hos Martin Ødegaard, som spilte igjennom Achraf Hakimi som kom fossende nedover på høyresiden. Den tidligere Juvenil A-spilleren la inn og Nikos Vergos stormet inn i feltet. Grekeren fikk foten på ballen og satte inn den etterlengtede utlikningen.

Castilla øynet håpet om seier, men maktet aldri å få ballen i mål for tredje gang. Martin Ødegaard kom til en god sjanse i de siste sekundene. Midtbanespilleren dro av to Mensajero-spillere, men fikk ikke slått ballen videre og situasjonen ble avverget. Dermed ble det poengdeling på Castilla for andre kamp på rad og unggutta har ikke vunnet på over en måned.

Castillas beste: Achraf Hakimi