Extra large martin  degaard 15.10.2016
SISTE KAMPEN? Morgendagens kamp mot Albacete er den siste Castilla-kampen i 2016, kanskje Martin Ødegaard sin siste også?

Før Castilla-kamp: Albacete (H)

Castilla jakter sin første seier siden 6. november, i morgen kommer den suverene serielederen Albacete.

Real Madrid Castilla - Albacete
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 19
Lørdag 17. desember, kl. 19:30
Realmadrid TV
 

Castilla kjempet seg til et poeng borte mot Mensajero forrige helg etter å ha ligget under to ganger. Scoringer av Nikos Vergos og Víctor Campuzano sørget for at hovedstadslaget kunne vende hjem til Madrid med ett poeng. Nå står Santiago Solari sine gutter uten seier på fem kamper og vi må helt tilbake til 6. november for å finne forrige gang hvittrøyene kunne stikke av med alle tre poengene. I morgen kommer den suverene serielederen Albacete til den spanske hovedstaden for å møte Real Madrid Castilla. Albacete ligger ikke veldig langt unna Valencia og det er rundt 25 mil fra Madrid til den spanske byen.

I troppen til morgendagens kamp er flere spillere tilbake. Både Enzo Zidane og Aleix Febas er tilbake etter henholdsvis en liten skade og suspensjon. En som fortsatt ikke er med i troppen er brasilianske Abner. Venstrebacken pådro seg en skade i forrige Castila-seier, mot Sestao River 6. november. Skadehistorikken til den brasilianske 20-åringen i tatt betraktning så var ikke smellen mot Sestao River av det alvorlige slaget. Men det var ikke ventet at backen skulle være ute i over en måned, og det er foreløpig uvisst når den skadeforfulgte backen er tilbake i gammelt storslag. Cristian Cedrés er heller ikke med i troppen til morgendagens kamp. Spanjolen pådro seg en liten skade mot Mensajero forrige helg, og Santiago Solari ønsker ikke å ta noen risiko med lynvingen.

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Lienhart, Sánchez og Hermoso
Midtbane:
Febas, Enzo, Ødegaard, Tena, Lin, Seoane, Valverde og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

Morgendagens motstander heter Albacete, et lag som topper tabellen i Castilla sin avdeling. Albacete ligger ikke veldig langt unna Valencia og det er rundt 25 mil fra Madrid til den spanske byen. Albacete troner alene på toppen av Segunda B med 37 poeng, seks poeng foran Toledo på andreplass. På 18 kamper så langt denne sesongen står Albacete med ti seire, syv uavgjort og bare ett tap. Albacete kommer til Madrid uten en av sine viktigste spillere, nemlig Rafa Galvéz. Spanjolen har spilt 15 kamper for serielederen så langt denne sesongen og står bokført med to scoringer. I forrige rundes 1-1-kamp mot Soucéllamos pådro Galvéz seg to gule kort og ble utvist, dermed er han ikke med når serielederen gjester Madrid. 

Real Madrid Castilla tar fatt på morgendagens kamp vel vitende om at laget ikke har vunnet på godt over en måned. Som nevnt så er 6. november forrige gang hvittrøyene fikk med seg alle poengene hjem, og unggutta har en stor oppgave foran seg hvis de skal påføre Albacete sitt andre tap for sesongen. Castilla har ingen god historikk når det gjelder morgendagens motstander. Lagene har møtt hverandre åtte ganger opp igjennom historien, av disse åtte kampene så har Castilla bare stukket av med seieren ved to anledninger, begge seierne har kommet på hjemmebane. Det første møtet mellom klubbene fant sted i 1996, en kamp som endte 2-2. Forrige gang lagene møttes var i 2012, da vant Albacete 1-0. 

Kan Castilla sjokkere serielederen i morgen?

Pmn6