Extra large gareth bale 30.3.2016
TIL ENGLAND: Gareth Bale vender tilbake til England og skriver under for José Mourinhos Manchester United.

OFFISIELT: Gareth Bale til Manchester United

Waliseren takker for seg etter tre og et halvt år i klubben.

Det kommer som et sjokk at Real Madrid i kveld bekrefter at de har kommet til enighet med Manchester United om en avtale for Gareth Bale. Waliseren har vært i god form for Los Blancos denne sesongen, men er for tiden ute med en ankelskade. Ryktene rundt en overgang til de røde djevlene stilnet da lynvingen skrev under på en ny kontrakt med Real Madrid i slutten av november. Det er derfor svært overraskende at Real Madrid i kveld bekrefter at de har solgt waliseren. Klubben har kommet med en uttalelse vedrørende salget av Gareth Bale:

Real Madrid C. F. og Manchester United har kommet til enighet over en overgang for Gareth Bale. Klubben ønsker å takke han for hans forpliktelse og profesjonalitet i løpet av hans tid i Real Madrid. Vi ønsker han lykke til med det nye kapittelet i hans karriere. 

Det spekuleres nå i at Gareth Bale med det knuser Paul Pogba sin overgangsrekord fra i sommer. Flere medier hevder at Real Madrid får inn så mye som €140 millioner på salget av waliseren. Gareth Bale kom til Real Madrid sommeren 2013, etter flere måneder med spekulasjoner om en overgang til den spanske hovedstaden. Den gang da lå overgangssummen på rundt €100 millioner, noe som da var tidenes dyreste overgang. Waliseren har i løpet av sine tre år og seks måneder i Real Madrid spilt 139 kamper, scoret 69 mål og slått 50 målgivende pasninger. Det er usikkert hvorfor waliseren nå velger å vende snuten tilbake til England, men det faktum at han alltid har vært en stor beundrer av José Mourinho skal ha vært en delaktig faktor.

Manchester United har ennå ikke bekreftet avtalen, men bare formaliteter skal gjenstå før Gareth Bale og hans agent skal være enige med den engelske storklubben om de personlige betingelsene. Gareth Bale vil da bli lagkamerat med blant annet Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic. Han vil i tillegg få muligheten til å samarbeide med José Mourinho, en trener han alltid skal ha beundret. Waliseren er ventet å få en ukelønn på rundt 5.000.000 kroner, noe som er betydelig mer enn de 3.700.000 kronene han hittil har tjent i Madrid. 

Vi takker Gareth for hans tid i klubben, og ønsker han lykke til i Manchester United!

Pmn6