Extra large  1am6532
TAKKET NEI: Både Cristiano Ronaldo og Real Madrid takket nei til det meget lukrative tilbudet fra Kina.

Skal ha mottatt et sjokkbud fra Kina

Real Madrid skal visstnok ha fått et bud på vanvittige €300 millioner på Cristiano Ronaldo.

De siste årene har flere store fotballprofiler vendt snuten østover og fortsatt karrieren i Kina. Spillere som Hulk, Oscar, Carlos Tévez, Graziano Pellè og Alex Teixeira har i løpet av det siste året skrevet under meget lukrative kontrakter med store og ambisiøse kinesiske klubber. Nå skal også Real Madrid ha fått et tilbud fra en ikke-navngitt kinesisk klubb. Den kinesiske klubben skal visstnok ha lagt hele €300 millioner på bordet for Cristiano Ronaldo, og tilbudt portugiseren rundt €100 millioner i årslønn. Dersom overgangen skulle gått i boks ville Cristiano Ronaldo definitivt blitt tidenes dyreste fotballspiller, og han ville hatt en margin på rett i underkant av €200 millioner, ned til Paul Pogba. 

Både Real Madrid og Ronaldo selv skal ha takket nei til tilbudet fra Kina. Det skal dog nevnes at portugiseren sin hovedsponsor, Nike, skal ha vært svært positive til en overgang til det folkerike landet. Nike skal ha sett for seg meget gode muligheter for å reklamere for Ronaldo i Kina og dermed kunne øke omsetningen sin i den østlige delen av verden. Det var Ronaldos agent, Jorge Mendes, som avslørte det lukrative tilbudet da han snakket med italienske Sky Sports. 

Fra Kina ble det tilbudt €300 millioner til Real Madrid og mer enn €100 millioner til Ronaldo. Men penger er ikke alt, Real Madrid er livet hans. 

Hva syns du om sjokkbudet?

Pmn6