Jeg vil vinne alt i år!

Angel di Maria tror Real Madrid kan vinne trippelen

Los Blancos ligger godt ann i La Liga, Copa del Rey og Champions League og di Maria mener at de har kvaliteten til å vinne alle tre konkurransene.

-Vi ønsker å vinne alt i år og ser vi på hver eneste kamp som endelig for å lykkes i La Liga, Copa del Rey og Champions League, sier argentineren til spanske AS.

Den 22-år gamle landslagspilleren fortsatte med å analysere sine prestasjoner for Madrid så langt denne sesongen.

-Jeg visste det ville bli vanskelig å starte når jeg signerte fordi laget har svært gode spillere, men hardt arbeid og stor innsats har gitt resultater.

-Jeg har alltid vært en angripende spiller som beveger seg nærmere mål. Jeg prøver å presse høyt for å være nærmere motstanderne og for å aldri glemme at jeg må hjelpe til i forsvar

-Jeg tror jeg har forbedret meg både taktisk og defensivt med hjelp fra treneren. Jeg forsvarer mer enn jeg er vant til og beveger meg bedre på banen. Han viser alltid tillit til meg og forlanger i retur at jeg viser han at jeg ønsket å være i startoppstillingen. Det er det jeg gjør.

-Alle drømmer om å vinne Ballon d'Or og det gjør jeg og. Du må lage en lang liste over nominerte først og jeg har ikke vært på den ennå. Jeg vil fremdeles jobbe hardt for å fortsette å spille bra.

Pmn6