Extra large  1rm2506
NY SCORING? Víctor Campuzano står med to scoringer på to kamper, scorer spanjolen mot Real Sociedad B i morgen?

Før Castilla-kamp: Real Sociedad B

Castilla imponerte stort i forrige runde og kommer fulle av selvtillit når de møter Real Sociedad B.

Real Sociedad B - Real Madrid Castilla
Zubieta Facilities, San Sebastían
Segunda B, jornada 20
Lørdag 7. januar, kl. 16:00
Realmadrid TV 

2017 er for alvor i gang og snart er fotballåret 2017 også i gang for Real Madrid Castilla. Lørdag venter Real Sociedad B på bortebane i San Sebastían. Castilla avsluttet 2016 på fantastisk vis da de feide serieleder Albacete av banen og vant hele 3-1. Castilla rystet serielederen og scoringer av Federico Valverde, Víctor Campuzano og Enzo Zidane sørget for at unggutta fikk sin første trepoenger siden starten av november. Morgendagens motstander er Real Sociedad B, som ligger på 13. plass på tabellen. 

Det var noen overraskelser da troppen til morgendagens Castilla-kamp ble offentliggjort. Martin Ødegaard var med i Real Madrid-troppen mot Sevilla på onsdag, men fikk ikke spilletid. Da nordmannen ikke ble inkludert i Real Madrid-troppen til morgendagens kamp mot Granada var det ventet at Ødegaard skulle være med i troppen til morgendagens Castilla-kamp. Det kommer dermed som en overraskelse av nordmannen ikke er inkludert i troppen. Det er ikke meldt om noen skade på Ødegaard, og dermed usikkert hvorfor ikke 18-åringen er med i troppen til morgendagens kamp. Det er dog en stor gladnyhet at Abner er tilbake i troppen! Brasilianeren har vært ute med skade siden starten av november. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Luca Zidane
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Lienhart, Hermoso og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Rodríguez, Tena, Cedrés, Seoane, Valverde og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

I morgen vender Real Madrid Castilla mot Beskerland, nærmere bestemt San Sebastían. Real Madrid Castilla skal møte Real Sociedad B, et lag som ligger på 13. plass på tabellen. Morgendagens verter kommer ifra to uavgjort-resultater mot henholdsvis Navalcanero og Mensajero. Jon Bautista har vært en veldig viktig brikke for Real Sociedad B denne sesongen. Spanjolen står med imponerende 12 mål på 15 kamper for La Real sitt andrelag så langt denne sesongen, men har ikke spilt siden 0-0-kampen mot Logroñés i slutten av november. De siste kampene har 21-åringen vært med Real Sociedad sitt førstelag, og det er uvisst om han er med i troppen til morgendagens kamp. 

Forrige gang lagene møttes ble det en dramatisk affære. Real Sociedad B var nemlig laget som sto på motsatt banehalvdel da Castilla skulle sparke i gang sesongen i slutten av august. Nevnte Jon Bautista satte inn 2-0-målet til Real Sociedad B etter 55 minutter, og ting så mørkt ut for Real Madrid Castilla. Men etter to scoringer av Sergio Díaz og én scoring av Cristian Cedrés så klarte Real Madrid Castilla å snu oppgjøret, som endte 3-2 til vertene. Med seier i morgen kan Castilla klarte opp til en 3. plass på tabellen, hvis andre resultater går de hvites vei. 

Mulig startellever:

                                         Carlos Abad
               Hakimi, Lienhart, Hermoso, Abner
                                    Valverde, Febas
                                 Muñoz, Díaz, Enzo
                                        Campuzano

Blir det like spennende i morgen?

Pmn6