Extra large florentino p rez 8.9.2016
JAKTER NY GALACTICO: Florentino Pérez har ikke signert noen Galactico siden 2014. Nå skal den nye stjernen være pekt ut.

Jakter på Juventus-stjerne

Paulo Dybala skal være ønsket av Real Madrid.

Real Madrid mottok en fantastisk førjulsgave ved at CAS kuttet Real Madrids registreringsnekt fra to overgangsvinduer til bare ett overgangsvindu. Dette vil si at Los Blancos nok en gang kan hente nye spillere til sommeren, og ryktene om hvem som skal til Madrid har allerede begynt å florere. Pierre-Emerick Aubameyang har lenge vært ryktet til Real Madrid, men nå skal Zinedine Zidane ha pekt seg ut en annen spiss han gjerne vil hente til den spanske hovedstaden. Juventus' nummer 10, Paulo Dybala skal nemlig stå på Real Madrids ønskeliste. Argentineren kom til Torino sommeren 2015, og har siden den gang scoret 27 mål på 61 kamper for "den gamle dame" Den tekniske spissen har vært ønsket av mange klubber i løpet av de siste sesongene, og i følge MARCA skal Dybala ha takket nei til et tilbud fra Barcelona i sommer. Den katalanske klubben skal visstnok ha kommet med et bud på rundt €80 millioner.

Nå hevder samme avis at Paulo Dybala skal ønske å spille for Real Madrid, og direktørene i Juventus skal allerede ha satt igang samtaler med Dybalas agent om en mulig kontraktsforlengelse. Juventus skal visstnok ha avtalt et møte med Dybalas agent iløpet av den kommende uken, og argentineren skal nå være usikker på om han ønsker å fortsette i Juventus eller om han vil søke lykken i den spanske hovedstaden. Det har så langt ikke vært snakk om noen spesiell pris, men argentineren har en markedsverdi på €45 millioner i følge transfermarkt.com. Dersom det stemmer at Barcelona la inn et bud på rundt €80 millioner så vil nok Juventus kreve rundt den samme summen av Real Madrid. 

Vil du se Paulo Dybala i Real Madrid?

Pmn6