Extra large martin  degaard 27.11.2016
NÆRMER SEG NEDERLAND: José Luis Sánchez hevder å vite at Martin Ødegaard nærmer seg klar for Heerenveen.

Nærmer seg Heerenveen

Martin Ødegaard skal nærme seg en overgang til Heerenveen.

Det så lenge ut til at Martin Ødegaard skulle lånes ut til franske Rennes, men den franske klubben trakk sin interesse. Etter dette har den nederlandske klubben Heerenveen meldt seg på i kampen om det norske stortalentet, og nå skal en overgang være svært nære. Den anerkjente journalisten José Luis Sánchez er en av de som har best innsikt i klubben, og spanjolen hevder å vite avtalen snart vil være offisiell. Sánchez publiserte følgende melding på Twitter for en liten time siden. 

Martin Ødegaard lånes ut til Heerenveen med en varighet til juni 2018. Real Madrid har muligheten til å avbryte lånet på slutten av denne sesongen. 

José Luis Sánchez følger som nevnt Real Madrid tettere enn de aller fleste. Spanjolen har som vane å komme med meldinger om spilleroverganger før de blir offentlige, og treffer stort sett alltid. Blant annet så var Sánchez ute og offentliggjorde nettopp Martin Ødegaard sin overgang da han kom til Real Madrid fra Strømsgodset i 2015. VG skal ha kommet i kontakt med José Luis Sánchez, og spanjolen skal ha hatt følgende å si til den norske storavisen angående en mulig Heerenveen-overgang for Ødegaard.

Martin Ødegaard lånes ut til Heerenveen resten av denne sesongen. Han blir presentert tirsdag klokken 11.30

Hva syns du om klubbvalget?

Bayern