Extra large  he10130
FIFA AWARDS: Alle fem spillerne på årets lag, i tillegg til Zidane hadde kommentarer etter FIFA Awards.

FIFA Awards - Kommentarer

De fem spillerne fra Team of the Year og Zidane hadde kommentarer etter FIFA Awards

Real Madrid ble den best representerte klubben på FIFA Team of the Year sammen med Barcelona, hvor begge hadde fem spillere. I tillegg til å ha spillere nominerte for årets lag, så hadde trener Zinedine Zidane muligheten til å vinne Coach of the Year. Ramos, Marcelo, Kroos, Modric og Ronaldo fikk alle en plass på årets lag, mens Zidane måtte ta til takke med andreplassen i kåringen over den beste treneren, bak Ranieri som ble den klare vinneren. Etter utdelingen hadde samtlige noen ord om FIFA Awards. 

Zinedine Zidane: 

Det jeg tar med meg er alt vi oppnådde det foregående året, men det viktigste for oss er å fortsette med det harde arbeidet med hele laget og det jeg er interessert i er at vi fortsetter å spille bra. 
Faktumet er at så mange spillere fra vårt lag kom med på Team of the Year, hvilket reflekterer godt på laget og resultatene av arbeidet dag inn og dag ut. Jeg ønsker å takke alle spillerne og min trenerstab - som legger ned det harde arbeidet hver dag - for denne nominasjonen. Cristiano er den beste og det beviser kan konstant. Det har vært en fantastisk år. Jeg håper at ting fortsette som dette. 

Sergio Ramos:

Det er en magisk dag for alle oss nominerte og dette er en belønning for det harde arbeidet og innsatsen vi nedlegger dag inn og dag ut. Jeg er stolt av å nok en gang bli valgt ut til Team of the Year. Mitt liv er dedikert til fotball og vi blir belønnet med utmerkelser som denne. 
Jeg er taknemlig at mine med-profesjonelle har anerkjent mitt arbeid. Vi gjør en veldig god jobb og vi kommer til å forsøke og bringe mer sølvtøy til vår fans, hvilket er det viktigste av alt. 

Marcelo Vieira:

Det har vært et fremragende år, men vi ønsker å fortsette og vinne sølvtøy. Vi viser vår sult på trening og i kampene vi spiller. Vi har en fantastisk form akkurat nå og det er et resultat av vår fantastiske pre-season og det harde arbeidet som vi nedlegger i løpet av landslagspausene. Til slutt, det har gått bra for oss, men vi var nødt til å lide for å komme til der vi er i dag. 

Luka Modric: 

Dette utmerkelsen betyr mye, jeg er veldig stolt av å være her for andre år på rad. Jeg ønsker å takke alle som stemte på meg, dette er en utmerkelse for det harde arbeidet jeg har nedlagt dette året med Real Madrid og landslaget. I 2017, så er det viktigste for meg å forbli frisk, unngå skader og jeg håper å gi mitt alt i alle kamper for å hjelpe laget å vinne en rekke troféer, akkurat som vi gjorde i 2016. 

Toni Kroos:

Individuelle utmerkelser er ikke like viktige som de man oppnår med sitt lag. Panelet i denne kåringen er satt sammen av andre spillere og det er en ære å motta denne anerkjennelsen fra de, fordi de vet hva alt handler om ute på gressmatta. Jeg håper at denne sesongen viser seg å bli like godt som det forrige året. Vi konkurrer i tre turneringer og vi ønsker å vinne de alle tre, hvilket kommer til å bli veldig tøft. 

Cristiano Ronaldo: 

Jeg har aldri vunnet denne utmerkelsen tidligere og jeg kommer aldri til å glemme dette året. Jeg er veldig glad. Det var stor tvil knyttet til oss, men dette troféet beviser at vi fortsatte å prestere godt. Jeg vant utmerkelser med landslaget og mitt klubblag, så jeg var ikke i tvil om at jeg kunne ende med å vinne dette troféet. Jeg ønsker å takke alle som stemte på meg, Real Madrid og Portugal sine trenere, mine lagkamerater. 2016 var det beste året av min karriere. 

Hva syns du om det spillerne sa? 

Bayern