Extra large zizou zevilla
FØR KAMP: Zidane forventer en tøff kamp hvor Sevilla går ut fra start med høyt trykk og høyt tempo.

Zidane før kamp: Sevilla (B)

Sevilla tar i mot Real Madrid for returoppgjøret i Copa del Rey i morgen.

I morgen er det duket for returoppgjøret mot Sevilla i Copa del Rey, hvor Real Madrid har et godt utgangspunkt etter 3-0 seieren på Santiago Bernabéu forrige uke. Det blir Los Blancos sin andre kamp mot det røde og hvite laget fra Sevilla på åtte dager, og det er ventet langt tøffere motstand for Zidane sine menn når de gjester Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i morgen. Spillere som Isco, James, Modric og Ronaldo er utelatt fra troppen, mens Ramos, Lucas og Kovacic returnerer. Dette er hva Zidane hadde å si fora nreturoppgjøret mot Sevilla i morgen: 

Vi vet at det en ny kamp, returkampen, og det kommer til å bli vanskelig. Sevilla ønsker å gjøre deres beste for å vinne kampen. Vi forventer en veldig tøff kamp, men vi er klare. 
Fra der vi er nå til slutten av sesongen så har vi tøffe kamper, dette er en av dem og vi kommer alltid til å måtte kjempe. I morgen er vi nødt til å overkomme problemer, det er jeg sikker på. De kommer til å åpne kampen sterkt. Jeg vet hvordan fotball er når du taper 3-0 starten på kampen kommer til å bli tøff og vanskelig. Vi er nødt til å være klare fra kampen starter. Så får vi se hvordan kampen utvikler seg. Vi ser frem i mot en veldig tøff kamp og vi kommer til å måtte overkomme problemer, det er jeg sikker på. 

Cristiano

Du får se hvem som reiser. Idéen er at alle er viktige. Selv om vi har vunnet 3-0 i den første kampen, så kommer vi alltid til å bruke våre hoder og respektere alle. Du får se i morgen hvem som reiser og hvordan vi kommer til å spille. Vi har en kamp i morgen, og det er det viktigste. 

James

James har et problem med leggen. Vi ønsker ikke å risikere noe, men det er en liten ting. Vi har mange kamper å spille og vi får se hvordan det utvikler seg. 

Ramos og Lucas returnerer

De er begge med i troppen. Sergio som kaptein, kommer til å være med oss. Lucas også. Han har ingen problemer og vil reise med oss. 

Mange kamper mot Sevilla

Det kan jeg ikke gjøre noe med, det er som det er. I morgen så er vi nødt til å reise til Sevilla, på søndag også. Det eneste som er negativt er at vi er nødt til å reise, men det kan vi ikke gjøre noe med. Vi kan rotere en spiller på grunnlaget at vi har mange kamper den kommende tiden. 
Vi har en cup-kamp og etter det en til i ligaen. De gjør det veldig bra, de gjør en god jobb, de er et godt og strekt lag med kvalitetsspillere. Vi har to massive kamper foran oss. Vi vet det er en veldig viktig uke. 

Pique

Jeg respekterer ditt spørsmål, men du må respektere meg og jeg ønsker ikke å bli blandet inn i det der. Om jeg sier en ting eller en annen, så kommer jeg i trøbbel. Det som interesserer meg er morgendagens kamp og det er alt jeg har i tankene. 

Trippel

Vi tenker kun på dag til dag, på arbeidet vi må gjøre. Trippelen er et mål som alle ønsker når man deltar i alle disse turneringene, men det er en lang vei igjen å gå og vi kan ikke tenke på slike ting. Ting som trippelen blir vunnet ved å jobbe dag ut og dag inn. Du kan oppnå ting om du jobber hardt. Jeg er fornøyd med dagens trening, jeg er veldig glad for at arbeidet er gjort. 

Casemiro

Casemiro har hvilt mye grunnet at han hadde en lang skade. Nå er han bra og vi vet hvor viktig har er i på midtbanen, både for angrepsspillerne og forsvarsspillerne. I morgen er han med oss, og vi får se om han spiller.  

20 målscorere

Det er utrolig. Vi ber ikke våre forsvarsspillere om å score. Uansett, når dette skjer så er spillerne veldig fornøyde og det er bra for alle. Det viktigste er at arbeidet blir gjort slik vi gjør det og at vi fortsetter å spille bra og vinne kamper.  

Nasri

Han er en veldig talentfull spiller som har fått en utrolig start på sesongen med Sevilla. Mot Atlético så gjorde han det veldig bra. Jeg er ikke overrasket over det han gjør. Han har stort potensiale.

Hva syns du om det Zidane sa før returkampen mot Sevilla? 

Real 960x200 pause