Extra large enzo zidane 16.12.2016
SCORET: Enzo Zidane scoret i forrige runde mot Real Sociedad B. Blir det ny nettkjenning for franskmannen mot Real Unión?

Før Castilla-kamp: Real Unión (H)

Castilla står med to seire på rad og jakter sin tredje strake tre-poenger mot Real Unión.

Real Madrid Castilla - Real Unión
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 21
Lørdag 14. januar, kl. 19:30
Realmadrid TV 

Castilla slet seg til sesongens første borteseier mot Real Sociedad B forrige helg og nå venter ny runde i Segunda B. Enzo Zidane scoret det avgjørende målet på straffespark etter at Aleix Febas ble felt. Achraf Hakimi kom i begivenhetenes sentrum ettersom han fremprovoserte Castillas ledermål etter rundt 24 minutter. Høyrebacken pådro seg også to kjappe gule kort mot slutten av kampen, og ble utvist minutter før fulltid. 

Da troppen til morgendagens kamp ble publisert var det noen som manglet. Achraf Hakimi soner naturligvis suspensjon og er ikke med i troppen. Noe overraskende så er stopperbauta Philipp Lienhart ikke med i troppen. Østerrikeren har spilt hvert eneste minutt for Castilla så langt denne sesongen så lenge han ikke har vært på landslagssamling. Det er mest sannsynlig at stopperen har fått seg en liten smell. Desto mer overraskende er det at Álex Martín er med i troppen. Den nåværende Juvenil A-spilleren har gjort sakene sine godt for Guti sitt lag, og er nå hentet opp til Castilla som erstatter for Philipp Lienhart. Naturligvis så er heller ikke Martin Ødegaard med i troppen. 3-1-seieren over Albacete i desember viste seg å bli nordmannens siste kamp for Castilla som skal tilbringe de neste 18 månedene på lån hos nederlandske Heerenveen. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Luca Zidane
Forsvar:
Tejero, Martín, Hermoso, Quezada, Sánchez og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Rodríguez, Tena, Cedrés, Valverde og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

Morgendagens motstander er Real Unión fra Baskerland. Real Unión ligger bare noen meter fra grensen til Frankrike. I skrivende stund ligger Real Unión på 7. plass på tabellen, og har ikke vunnet siden midten av november. Morgendagens gjester sin suverene toppscorer, Jorge Galán sliter med måltørke. Spanjolen står med syv mål på 17 kamper denne sesongen, men har ikke scoret siden 5. november. Tross i at morgendagens motstander er inne i en dårlig periode så må Castilla for all del ikke undervurdere Real Unión. På et tidspunkt var Real Unión oppe på en imponerende 2. plass på tabellen, men den svake perioden har sendt dem ned på 7. plass. 

Real Madrid Castilla har møtt Real Unión fem ganger i løpet av historien, og det første møtet fant sted allerede under 2014/15-sesongen. Real Madrid har ingen god historikk mot morgendagens motstander, og fire av de fem kampene har endt med tap for Los Blancos. Den ene seieren kom forrige sesong da lagene møttes nettopp i Madrid. Forrige møte mellom klubbene var i slutten av august, og endte med et surt 1-0-tap for Real Madrid Castilla etter scoring av nevnte Jorge Galán.

Mulig startellever:

                                         Carlos Abad
                  Tejero, Sánchez, Hermoso, Quezada
                                  Valverde, Febas
                                Muñoz, Díaz, Enzo
                                       Campuzano

Tar Castilla sin tredje strake seier i morgen?

Leganes