Extra large v ctor campuzano 20.1.2017
I FORM: Víctor Campuzano står med tre scoringer på de siste fire kampene, blir det ny nettkjenning på spanjolen mot Amorebieta?

Før Castilla-kamp: Amorebieta (B)

Castilla gikk på en smell hjemme mot Real Unión forrige helg, i morgen venter Amorebieta i Baskerland.

Amorebieta - Real Madrid Castilla
Campo Municipal de Urritxe, Amorebieta
Segunda B, jornada 22
Lørdag 20. januar, kl. 19:00
Realmadrid TV 

Santiago Solaris menn gikk på et surt 2-1-tap hjemme mot Amorebieta forrige helg. Tross i Víctor Campuzano sitt tidlige ledermål så klarte ikke Los Blancos å stå imot Amoerbietas press og når dommer Luis Mario Milla Alvendiz blåste av kampen så sto det 2-1 på tavlen, til fordel for gjestene Real Unión. Det var få overraskelser da Santiago Solari tok ut troppen til morgendagens kamp. Som ventet så er Achraf Hakimi tilbake etter at han sonet karantene forrige helg. Heller ikke denne helgen er Philipp Lienhart med i troppen. Østerrikeren sliter med en skade, og det er ikke sagt noe om når midtstopperen til være tilbake. 

Troppen:

Keepere: Carlos Abad og Luca Zidane
Forsvar:
Tejero, Hakimi, Hermoso, Quezada, Sánchez og Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Seoane, Tena, Lin, Valverde og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

Morgendagens motstander er Amorebieta fra Baskerland. Amorebieta ligger bare drøyt to mil unna Bilbao, og er en av mange Castilla-motstandere som holder til i denne regionen av Spania. Amorebieta har slitt stort denne sesongen, og ligger på en skuffende 18. plass på tabellen. På 21 kamper denne sesongen har morgendagens motstander bare vunnet fem kamper, seks kamper har endt uavgjort mens hele 10 kamper har endt i null poeng. Amorebieta avsluttet 2016 med en 2-1-seier over Sanse, men har ikke vunnet på de to første kampene i 2017. Amorebieta sin toppscorer heter Koldo Obieta og står med syv scoringer på 18 kamper denne sesongen. Spanjolen har dog ikke scoret siden starten av desember, og har i tillegg vært ute med skade. Obieta gikk glipp av tre kamper mens han var skadet, men fikk spille en halvtime i 2-1-tapet mot Mensajero forrige helg.

Real Madrid Castilla har møtt Amorebieta fem ganger i gjennom historien. Det første møtet mellom klubbene var tilbake i 2014/15-sesongen, en kamp som endte med 3-0-seier til Amorebieta. Men totalt sett har Real Madrids talenter hatt et godt tak på morgendagens motstander. 3-0-tapet er den eneste gangen Amorebieta har vunnet mot Real Madrid Castilla, mens de resterende fire kampene har endt med to seire til Castilla og to kamper har endt uavgjort. Det forrige møte mellom lagene var i starten av september. Castilla ledet hele 3-0, men gjorde kampen veldig spennende da de lot Amorebieta score to mål. Dog så holdt Castilla unna og kampen endte med 3-2-seier til de helhvite. 

Mulig startellever:

                                         Carlos Abad
                 Hakimi, Sánchez, Hermoso, Abner
                                 Valverde, Febas
                               Muñoz, Díaz, Enzo
                                      Campuzano

Blir det seier til Castilla i morgen?

Pmn6