Extra large luka modric 7.1.2017
SKADET: Luka Modric har pådro seg en skade i lørdagens kamp mot Málaga.

Skadeoppdatering: Luka Modric

Skademarerittet vil ingen ende ta... Luka Modric er det nyeste tilskuddet på en allerede lang skadeliste.

Da Real Madrid møtte Málaga på lørdag kom Los Blancos tilbake på vinnersporet etter to scoringer av Sergio Ramos. Dog så kostet seieren dyrt for hovedstadslaget, og både Marcelo og Luka Modric måtte forlate banen med skader av forskjellig alvorlighet. Den skaden som fanget størst oppmerksomhet var Marcelo sin hamstring-skade som tvang brasilianeren til å forlate banen etter 25 minutter. 

Les også: Skadeoppdatering: Marcelo 

Men også Luka Modric pådro seg en skade under lørdagens seier. Kroaten ble aldri liggende nede på banen og tvunget til å bli byttet ut, men han ble allikevel erstattet av Mateo Kovacic med drøyt ti minutter igjen av kampen. Kroaten skal ha følt ubehag i den indre lårmuskelen. Zidane sa på pressekonferansen etter kampen at Modric sin skade var mindre alvorlig enn Marcelo sin, men at omfanget ikke var klart før mandagens tester. Nå er disse testene gjennomført, men det er fortsatt uvisst hvor lenge Luka Modric blir ute av spill. Noen medier melder i starten av kroaten ville bli ute i oppimot fire uker, mens nå melder blant annet MARCA at Modric blir ute i rundt 10 dager. Dersom dette stemmer så vil Real Madrids nummer 19 være tilbake til en eventuell semifinale i Copa del Rey, som spilles 1. februar. En ting som er sannsynlig er at kroaten er tilbake i spill før Marcelo tusler ute på Santiago Bernabéu-gresset igjen. 

Etter tester utført på vår spiller, Luka Modric på Sanitas La Moraleja universitetssykehus, har han blitt diagnostisert med en strekk i hans høyre abductor -muskel på hans venstre legg.  Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Ánimo Lukita!

Pmn6