SNYTT: Castilla ble snytt for seieren i gårsdagens kamp mot Gernika.

Castilla ble snytt for alle tre poengene etter en grov dommerfeil mot Gernika.

Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B, jornada 23
Lørdag 28. januar, kl. 19:30

Real Madrid Castilla XI: Zidane; Hakimi, Sánchez, Seoane, Abner (Quezada 55'), Valverde, Febas, Munoz (Nikos 85'), Diaz, Zidane (Cedrés 59'), Campuzanó

Lørdag kveld var det duket for en ny runde av Segunda B, hvor Castilla denne gang tok i mot Gernika på Alfredo Di Stéfano. Det var de hvitkledde vertene som kom best i gang, og allerede etter fem minutter kom Febas på et sugende løp på den venstre siden. Midtbanespilleren stormet inn i 16-meteren og ble felt, dommeren vinket omsider spillet videre. Kunne forsvart en straffe til unggutten i den situasjonen.

Castilla fortsatte i det gode sporet videre i omgangen, og et kvarter ut i kampen var Gernika nære å rote det til for deg selv, etter at målvakt og keeper kommuniserte dårlig. Ti minutter senere var det gjestene sin tur til å skape en sjanse, etter at en spiller kom alene med Luca Zidane, men sisteskansen reddet mesterlig. Like etter halvtimen var spilt var det Seoane sin tur til å teste skuddfoten, men Gernika sin målvakt stod i veien.

Lagene gikk til hvilen på stillingen 0-0. Det var gjestene som kom best i gang like etter hvilen, og stormet fremover fire minutter ut i omgangen. Achraf viste imidlertid frem sitt gode forsvarsspill og avverget situasjonen på egenhånd. Like før timen var spilt testet Quezada skuddfoten på et frispark, men avslutningen gikk like over. Etter 64 minutter skulle Castilla tatt ledelsen etter at Campuzano headet ballen i mål fra 13 meter, men dommeren annulerte scoringen feilaktig for offside.

Castilla fortsatte å presse på etter den annulerte scoringen, men hadde store problemer med å bryte gjennom det kompakte forsvaret til gjestene. Ni minutter før slutt kom Gernika til en stor sjanse, men Luca Zidane viste nok en gang frem sitt talent, og stoppet avslutningen. Fire minutter før slutt testet Sergio Diaz skuddfoten, men det gikk over. Dermed ble det ingen mål på Alfredo Di Stéfano, og poengene ble delt.

Castillas Beste: Aleix Febas