Extra large lucas silva 10.7.2016
TILBAKE TIL BRASIL: Lucas Silva har ikke spilt en Real Madrid-kamp siden 2015, nå leies han ut til gamleklubben Cruzeiro.

OFFISIELT: Lucas Silva til Cruzeiro

Lucas Silva leies tilbake til gamleklubben Cruzeiro frem til sommeren 2018.

Lucas Silva har aldri fått den Real Madrid-karrieren han hadde håpet på. Brasilianeren kom til Real Madrid 23. januar 2015 for €13 millioner. Midtbanespilleren fikk totalt ni kamper for Real Madrid og debuterte mot Deportivo La Coruña 14. februar 2015. Hans foreløpige siste Real Madrid-kamp ble hjemmekampen mot Almería i slutten av april 2015. Etter 2014/15-sesongen ble Silva lånt ut til den franske klubben Marseille, uten hell. Låneoppholdet var på ingen måte en suksess. Silva startet kun 16 av 50 kamper forrige sesong, og hadde heller ikke noe godt forhold med manageren, Míchel. 

I sommer var brasilianeren nærme et utlån til den portugisiske storklubben Sporting CP, men en hjertefeil sørget for at han strøk på den medisinske testen. I månedene etter at overgangen gikk i vasken hersket det usikkerhet om brasilianeren hadde en fremtid i klubben, og på et tidspunkt var det rykter om at han hadde blitt anbefalt å legge skoene på hyllen som følge av hjertefeilen. Dette ble dog raskt avfeiet av hovedpersonen selv. Grunnet Real Madrids registreringsnekt har ikke Zinedine Zidane kunne registrere Silva for spill, og han har dermed ikke spilt for Real Madrid siden april 2015. Det har vært veldig stille rundt brasilianeren i januar, men nå er det altså bekreftet at Real Madrid låner ut Lucas Silva tilbake til gamleklubben Cruzeiro frem til sommeren 2018. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse vedrørende Lucas Silvas låneovergang. 

Real Madrid C. F. og Cruzeiro Esporte Clube har kommet til enighet for at spilleren Lucas Silva lånes ut til den brasilianske klubben frem til 30. juni 2018. 

Vi ønsker Lucas Silva lykke til i Cruzeiro!

Pmn6