Extra large sergio d az 11.11.2016 n2
EN ETTERLENGTET SCORING? Sergio Díaz står uten scoring siden starten av november, scorer paraguayaneren i morgen?

Før Castilla-kamp: Leioa (B)

Castilla står uten seier siden starten av januar når de møter form-laget Leioa på bortebane.

Leioa - Real Madrid Castilla
Estadio Sarriena, Leioa
Segunda B, jornada 24
Lørdag 4. februar, kl. 18:30
Realmadrid TV

Castilla har ikke vunnet på sine tre siste kamper, og Santiago Solaris menn trenger sårt en seier når de reiser til Baskerland for å møte Leioa. Castilla har heller ikke vært heldige med sine siste kamper, og det er nok ikke feil å påstå at de hvite like godt kunne stått med seks poeng på de siste to kampene istedenfor to, ettersom de ikke akkurat har vært heldige med dommeravgjørelsene. Forrige helg ble en scoring feilaktig annullert for offside, mens for to uker siden røk seieren på overtid da Mensajero fikk et særdeles billig straffespark. Siden forrige kamp har det internasjonale overgangsvinduet stengt, og naturligvis så har det ikke kommet noen nye Castilla-spillere som følge av Real Madrids registreringsnekt fra FIFA. Dog så har noen forlatt mannskapet til Santiago Solari. Borja Sánchez har bare fått spille 13 minutter for Castilla denne sesongen, og skal tilbringe resten av 2016/17-sesongen på lån hos Mallorca B.

Da Santiago Solari la frem troppen til morgendagens Castilla-kamp så var det spesielt et par overraskelser. Dessverre så er fortsatt Philipp Lienhart ute med skade, og østerrikeren er dermed ikke med i troppen. Den store overraskelsen derimot et Carlos Abad ikke er med i troppen. Luca Zidane har stått de to siste Castilla-kampene, og franskmannen har gjort sakene sine godt. Det er ikke meldt om noen skade på Abad, og man må dermed tro at Santiago Solari har valgt å vrake målvakten, til tross for at han har vært en av Castillas beste spillere denne sesongen. 

I tillegg så er heller ikke Federico Valverde er med i troppen. Uruguayaneren har vært en av Castillas viktigste spillere denne sesongen, og han har ennå tilgode å miste en kamp denne sesongen. Det er svært lite sannsynlig at Santiago Solari velger å vrake en av sine viktigste spillere, så det dreier seg mest sannsynlig om en skade på midtbanespilleren. Med Valverde ute så er det desto mer gledelig at Francisco Tena er tilbake. Spanjolen måtte stå over forrige kamp grunnet fem gule kort, men er tilbake til morgendagens oppgjør. I tillegg er både Mario Hermoso og Álvaro Tejero tilbake i troppen. Spanjolene måtte sone forrige kamp etter å ha pådratt seg rødt kort i sluttminuttene mot Mensajero for to uker siden. 

Troppen:

Keepere: Luca Zidane og Álex Craninx
Forsvar:
Hakimi, Tejero, Quezada, Sánchez, Hermoso, Abner
Midtbane:
Febas, Enzo, Tena, Lin, Cedrés, Seoane og Muñoz
Angrep:
Díaz, Vergos og Campuzano

I morgen er det Leioa fra Baskerland som venter på motsatt banehalvdel for Real Madrid Castilla. Baskerklubben er i god form og ligger på en imponerende 2. plass i Segunda B, de har heller ikke tapt siden midten av november. Leioa har ikke vært noe svakere i 2017 og står med ti poeng på fire kamper i 2017. Leioa har flere spillere som har scoret en del mål, og en av dem er Francesc Regis. Spanjolen startet 2016/17-sesongen svakt, og spilte bare i fire av de tolv første kampene denne sesongen. Etter dette fikk han mer tillit, og han er nå Leioas toppscorer med sine syv scoringer på totalt 15 kamper denne sesongen. Regis scoret også i 2-1-seieren over Mensajero forrige helg. 

Leioa og Real Madrid Castilla har møttes totalt fem ganger oppigjennom historien. Det første møtet fant sted høsten 2014, da vant Real Madrid Castilla 4-1 over Leioa på Estadio Alfredo Di Stéfano etter scoringer av blant annet Álvaro Medrán. Leioa har bare slått Castilla en gang på disse fem kampene, den seieren kom våren 2015 da Castilla tapte 1-0 mot Leioa i Baskerland. Forrige sesong endte det med Castilla-seier i Madrid mens det endte med poengdeling i Baskerland. Da lagene møttes i Madrid tidligere i sesongen ble det meget tett og jevnt. Begge lagene holdt nullen til langt over 90 minutter, men etter et fantastisk løp fra Aleix Febas hvor innlegget til spanjolen gikk i en Leioa-hånd, så vant Castilla 1-0 som følge av at Enzo Zidane var iskald på straffesparket.

Mulig startellever:

                                        Luca Zidane
                Hakimi, Sánchez, Hermoso, Abner
                                      Tena, Febas
                             Muñoz, Díaz, Enzo
                                     Campuzano

Vinner Castilla i morgen?

Bayern